ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλειδί" για το μέλλον το Δ.Σ.

"Κλειδί" για το μέλλον το Δ.Σ.
πατερας βαρδινογιαννης

Στο ΔΣ της Παρασκευής οριστικοποιείται η παραμονή Πατέρα στη θέση του προέδρου. Φουλ για Μαρτσένα

Στο Δ.Σ. της Παρασκευής (21/05) θα τεθούν επί τάπητος δύο σημαντικά θέματα, που ουσιαστικά θα κρίνουν και όλα όσα θα συμβούν από εδώ και πέρα στο "τριφύλλι".
Το πρώτο έχει να κάνει με την παραμονή ή όχι του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας. Στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα ο Πατέρας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι δύο άντρες φάνηκε να έρχονται σε συμφωνία όσον αφορά σε αυτό το ζήτημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πατέρας θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στο "τιμόνι" της ομάδας.

Από την άλλη, ένα επίσης πολύ σημαντικό αντικείμενο συζήτησης είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προτείνει στο τελευταίο Δ.Σ. ο Νικόλας Πατέρας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" είπε χαρακτηριστικά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά τη συνάντησή τους: "Είτε μείνω, είτε φύγω από πρόεδρος, πρέπει την Παρασκευή να γίνει το Δ.Σ., ώστε να αποφασιστεί η Α.Μ.Κ.".

Αν η Α.Μ.Κ. προχωρήσει, τότε ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το έλλειμμα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που προκύπτει από τη φετινή σεζόν, ενώ θα του μείνει κι ένα υπόλοιπο περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις μεταγραφικές του ανάγκες ενόψει της επόμενης περιόδου, όπου υπάρχουν και οι υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Φουλ για Μαρτσένα

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση με τον Περ Κρόλντρουπ (ανανέωσε με τη Φιορεντίνα), ο Παναθηναϊκός στρέφει και πάλι το βλέμμα του προς τον Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι ο μοναδικός προσιτός στόχος αυτή τη στιγμή για τους "πράσινους", αφού ο Κριστόφ Μέτσελντερ υπέγραψε στη Σάλκε, ο Μπορντόν (επίσης της Σάλκε) δεν θέλει να φύγει από τη γερμανική ομάδα, ενώ και ο Άρνε Φρίντριχ της Χέρτα προτιμά να μη φύγει από τη Γερμανία.

Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός πως αργά ή γρήγορα, η Βαλένθια θα αρχίσει να δέχεται προτάσεις για το διεθνή αμυντικό, καθώς θέλει να τον "ξεφορτωθεί", αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2011).

Μάλιστα, οι "νυχτερίδες" έχουν ήδη προχωρήσει στη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Ρικάρντο Κόστα (ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ), κάτι που δείχνει πως δεν υπολογίζουν στον Κάρλος Μαρτσένα για τη νέα περίοδο.

Οι εκτιμήσεις από πλευράς "πρασίνων" είναι πως με πρόταση 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ θα μπορέσουν να δελεάσουν την ισπανική ομάδα, ενώ κι ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμύρια ευρώ θα είναι αρκετό για να πείσει τον Μαρτσένα να ντυθεί στα πράσινα.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ