ΑΕΚ

Κλείνει Φουρτάδο, Τσουκαλά, Κουτρουμπή η ΑΕΚ

Κλείνει Φουρτάδο, Τσουκαλά, Κουτρουμπή η ΑΕΚ
Φουρτάδο INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά τα παράπονα του Βαγγέλη Βλάχου και η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε άμεσες κινήσεις προκειμένου την Τρίτη (7/8) να έχει κλείσει τρεις μεταγραφικούς στόχους. Πρόκειται για τους Φουρτάδο, Τσουκαλά και Κουτρουμπή που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση τους.

Αποστολή στο Τσέστερ: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Την Πέμπτη (9/8) αναμένεται η επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στο Τσέστερ με τον Βαγγέλης Βλάχο να έχει στη διάθεση του, (αν όλα πάνε καλά) τρεις από τους μεταγραφικούς στόχους που είχε ζητήσει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (6/8), Παναχαϊκή και ΑΕΚ έδωσαν τα χέρια για τον Πορτογάλο επιθετικό Φουρτάδο με τον κ. Κούγια να επιβεβαιώνει το Sport24.gr και το ρεπορτάζ του και να μιλάει για τελική συμφωνία που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

Ελεύθερος ο Τσουκαλάς, κλεισμένος ο Κουτρουμπής

Όπως έγινε γνωστό, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Τσουκαλά. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, ενεργοποίησε τη συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη και ΑΕΚ και πλέον ο νεαρός μέσος, αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο παίκτης είχε στα χέρια προτάσεις τόσο από την Βέροια, όσο και από τον ΠΑΣ Γιάννινα (και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά), αλλά ο ίδιος προτίμησε την Ένωση καθώς πιστεύει στον εαυτό του και στην δυνατότητα που του δίνει ο δικέφαλος για να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα.

Όσον αφορά τον νεαρό αμυντικό της Καλλιθέας, Γιώργο Κουτρουμπή. οι πληροφορίες αναφέρουν πως ΑΕΚ και Καλλιθέα τα βρήκαν και πλέον ο παίκτης αναμένεται να φύγει από τη Νάουσα που βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις... στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ