ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Λεντέσμα

Κλείνει Λεντέσμα
λεντεσμα

Ο "λύκος" Λεντέσμα μια ανάσα από τα ερυθρόλευκα (videos). "Δικαιωμένος" δηλώνει ο Νικοπολίδης

Το μόνο που απομένει είναι να δώσει το "Ο.Κ." η ομάδα του Αργεντίνου μέσου, σύμφωνα με την DiarioΗoy, ώστε ο Κριστιάνο Λεντέσμα να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".
Ο Τάκης Λεμονής, είναι δεδομένο πως ήθελε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, να ενισχύσει την ομάδα του με ένα ποιοτικό αμυντικό χαφ που θα μπορέσει είτε να δίνει ανάσες είτε να αντικαταστήσει τον ιδιαίτερα "επιβαρυμένο" Ιεροκλή Στολτίδη.

Όταν ζητήθηκε του Τάκη Λεμονή κάποιο σχόλιο, από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Σέεφελντ, σχετικά με το ενδεχόμενο νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρχικά δήλωσει " Ουδέν Σχόλιο" ύστερα όμως από πιεστικές ερωτήσεις ενέδωσε μ' ένα συγκαταβατικό " Φτου, φτου, μην τις ματιάσουμε τις μεταγραφές".

Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής με την Σαν Λορέντζο, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Αμβούργο παλιότερα, αποτελεί εδώ και καιρό "ξένο σώμα" για την ομάδα καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όπως όλα δείχνουν και αν λάβουμε υπόψη όσα πηγάζουν από ους Αργεντίνους δημοσιογράφους, τότε ο Κριστιάνο Λεντέσμα θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής από την χώρα του ταγκό που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα μέσα στο καλοκαίρι, μετά τους Νούνιεζ και Γκαλέτι.

To βιογραφικό του "λύκου"

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, όπως είναι το πλήρες ονομά του είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1978. Ξεκινήσε την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς το 1997, ενώ έμεινε στην ομάδα για δύο χρόνια καθώς τα "λαγωνικά" της Ρίβερ Πλέιτ, τον πήραν... μυρωδιά γρήγορα φέρνοντάς τον στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, όπου και πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του κατακτώντας 3 πρωταθλήματα Αργεντινής.

Το 2002 έκανε το μεγάλο άλμα για την Ευρώπη και το Αμβούργο, όμως εκεί δεν κατάφερε πολλά πράγματα και έφυγε ένα χρόνο αργότερα για την Μοντερέι του Μεξικού. Από εκεί μετεγγράφηκε στην Κολόν, για ένα διάστημα πέρασε και πάλι από την Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς όμως να ικανοποιήσει φεύγοντας ξανά για την Ρασίνγκ Κλουμπ. Το 2006 πήγε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς με την οποία άρχιζε να ξανανεβάζει στροφές στην καριέρα του, ενώ πέρυσι γύρισε στις επιτυχίες καθώς με την φανέλα της Σαν Λορέντζο κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα Αργεντινής.

Eν τω μεταξύ ο Αργεντίνος με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του, επιβεβαίωσε την μετεγγραφή: "Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Σαν Λορέντσο και τον προπονητή μου, Ραμόν Ντίαζ, που δεν έφεραν αντίρρηση. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και δεν ήθελα να την χάσω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συναντήσω στον Ολυμπιακό και άλλους αργεντινούς(Γκαλέτι-Νούνιες) και σίγουρα θα με βοηθήσουν για να προσαρμοστώ"

Ακολουθούν δυο βίντεο του "Λύκου". Στο πρώτο, σκοράρει στο 1-1 της πρώην πλέον ομάδας του, Σαν Λορένζο, με την Κολόν ενώ στο δεύτερο υπάρχει μια ανάλυση της αργεντίνικης τηλεόρασης με τον υπότιτλο "Λεντέσμα: Ανακόπτει και κατόπιν δημιουργεί".

Πρώτο βίντεο: Το γκολ




Δεύτερο βίντεο: Η ανάλυση




Φήμες για κρούση στον Ανδρούτσο

Τον τερματοφύλακα του Ατρομητου αλλά και της Εθνικής Νέων, που αυτές τις μέρες διεκδικεί την πρόκριση στους προημιτελικούς του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος φέρεται να έχει βάλει στο στοχαστρο ο Ολυμπιακός. Μάλιστα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν ήδη ενοχλήσει τον Ατρόμητο, ομάδα στην οποία ανήκει ο νεαρός τερματοφύλακας για την παραχώρηση του τελευταίου.

Nικοπολίδης: "Δικαιώθηκα"



Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποτελεί την δύναμη του Ολυμπιακού κάτα από τα δοκάρια. Ο διεθνής πορτιέρο περιμένει το ξεκίνημα της νέας σεζόν και δεν κοιτάζει τον χρόνο απόσυρσης του από το ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το "Goal" μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας: " Eίναι η 4η σεζόν που είμαι με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ για προετοιμασία και είναι λογικό να ξέρουμε καλά την περιοχή. Νομίζω ότι είναι σωστή επιλογή να ερχόμαστε εδώ κάθε χρόνο. Ξέρουμε το ξενοδοχείο, το γήπεδο είναι πολύ καλό και αυτό είναι σημαντικό. Οι συνθήκες είναι καλές και αυτό μας βοηθάει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Η ομάδα έχει κάνει καλές μεταγραφές. Πήρε καλούς παίκτες και το κυριότερο από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα το Ισπανικό. Ο Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς και Ραούλ Μπράβο έχουν μεγάλη πείρα και εύχομαι να μας βοηθήσουν. Δεν είναι μόνο οι νέοι παίκτες που ήρθαν, χρειάζεται συνολική δουλειά από τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας"

.

" Δικαιώθηκα με την επιλογή μου να παίξω στον Ολυμπιακό. Έχω κατακτήσει τίτλους με την ομάδα και μπορώ να πω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Ο κόσμος με αγκάλιασε, αλλά και εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα. Γίνομαι θυσία για τον Ολυμπιακό και αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό"

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του διεθνούς πορτιέρο, στο άρθρο "Νικοπολίδης: Δικαιώθηκα".






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ