ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Κλείνει Μπερνάτ η Παρί Σεν Ζερμέν"

Bayern's Juan Bernat celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Saturday, March 4, 2017. ( AP Photo/Michael Probst)
Bayern's Juan Bernat celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Saturday, March 4, 2017. ( AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Μία ανάσα από την μετακόμισή του στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Χουάν Μπερνάτ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Από την μία πρωταθλήτρια, στην άλλη! Εντατικά μαθήματα γαλλικών θα πρέπει να ξεκινήσει ο Χουάν Μπερνάτ, ο οποίος έπειτα από μια τετραετία στην "Allianz Arena" και την Μπάγερν, πρόκειται να κάνει ποδοσφαιρικό restart για λογαριασμό της Παρί.

Μπορεί να έχει συμπληρώσει "καρέ" χρόνων στο Μόναχο, ωστόσο ο γερμανικός δρόμος μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν ήταν για τον Ίβηρα οπισθοφύλακα, ο οποίος δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την... μονιμότητα στο αρχικό σχήμα, αφού όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στη σκιά του Νταβίντ Αλάμπα, παραμένοντας περιθωριοποιημένος στο ρόλο του Νο2.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο, ο 25χρονος αμυντικός θα επιχειρήσει να βγει από την ποδοσφαιρική... ναφθαλίνη, βάζοντας την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παρισιού, η οποία θα κόψει τσεκ 15 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας την μαύρη τρύπα στο αριστερό άκρο της αμυντικής της γραμμής.

Να σημειωθεί ότι το 2014 οι Βαυαροί είχαν δαπανήσει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους από την Βαλένθια τον Μπερνάτ, ωστόσο δεν δικαιώθηκαν -εκ του αποτελέσματος- για την επιλογή τους.

Κορυφή του αγωνιστικού... παγόβουνου αποδεικνύεται η περσινή σεζόν, κατά την οποία ο Ίβηρας κατέγραψε μόλις 11 εμφανίσεις με την φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας στην Bundesliga.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ