ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Μπομπό, μιλά για Λουγκάνο ο ΟΣΦΠ

Κλείνει Μπομπό, μιλά για Λουγκάνο ο ΟΣΦΠ
Μπομπό-Μπεσίκτας

Δύο παίκτες που αγωνιζόνται στην Τουρκία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΟΣΦΠ. Ο Μπομπό, που κλείνει, και ο Λουγκάνο, που ενδιαφέρει. Σήμερα (13.00) παρουσιάζεται ο Κετσπάγια

Η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό βαίνει προς ολοκλήρωση. Το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος θα συναντηθεί με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου, Χουάν Φίγκερ, μόνο αισιοδοξία προκαλεί, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος ατζέντης δεν ταξιδεύει και πολύ συχνά στην Ευρώπη. Για να το κάνει σημαίνει πως οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες.
Το ραντεβού σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Μιλάνο, ωστόσο σημασία έχει τι θα ειπωθεί σε αυτό. Απ' ό,τι φαίνεται ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Φίγκερ να μοιραστούν το ποσοστό ιδιοκτησίας του Μπομπό, ώστε να γίνει εφικτή η αποδέσμευσή του από την Μπεσίκτας με ένα ποσό που θα ικανοποιεί την τουρκική ομάδα. Όπερ σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πληρώσουν περί τα 2,5-3 εκατομμύρια Ευρώ και ο ατζέντης άλλα τόσα για να γίνει η μεταγραφή.

Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στο αποψινό ραντεβού και από τη στιγμή που υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης Ολυμπιακού και Φίγκερ, φαντάζει δύσκολο να χαλάσει το deal. Ανακοινώσεις πάντως δεν αναμένονται πριν την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι η Μπεσίκτας παίζει την Κυριακή το τελευταίο χαρτί της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία και δεν πρέπει για ευνόητους λόγους να μαθευτεί ότι ο Μπομπό φεύγει.

Στο τραπέζι και ο Λουγκάνο

Ο Χουάν Φίγκερ, πάντως, δεν εκπροσωπεί μόνο τον Μπομπό, αλλά και έναν ακόμα Λατινοαμερικανό που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Λουγκάνο, που είναι στόπερ, άρα ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, και μένει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, άρα δεν χρειάζεται να καταβληθεί αποζημίωση στην ομάδα του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ζητά... τον ουρανό με τ' άστρα, γεγονός που από μόνο του μπορεί να καταστήσει απαγορευτική την απόκτησή του. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που φέρονται να ενδιαφέρονται γι' αυτόν ομάδες όπως η Μίλαν.

Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι ο Φίγκερ θα βάλει στο τραπέζι το όνομα του Λουγκάνο στην αποψινή σύναντησή του με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Άλλωστε ο Ουρουγουανός έχει διαμηνύσει πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα, αρκεί να πάρει τα χρήματα που θέλει.

Βλέπει Μάκο

Ταυτόχρονα με τις κινήσεις που κάνει στο διεθνές μεταγραφικό παζάρι, ο Ολυμπιακός εξετάζει και όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Μια από αυτές φαίνεται να είναι ο Γρηγόρης Μάκος, που στα 22 χρόνια του έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο. Δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να κινηθούν κάποια στιγμή για την απόκτησή του, παρότι ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει μια προτίμηση προς την ΑΕΚ, υπό την έννοια ότι ενδιαφέρονται να επενδύσουν για το μέλλον.

Σήμερα η παρουσίαση του Κετσπάγια

Χθες ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια και σήμερα ο Γεωργιανός προπονητής θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου. Η σχετική συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει στις 13.00
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ