ΑΡΗΣ

"Κλείνει" ο Σονγκό

"Κλείνει" ο Σονγκό

Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου, Φρανκ Σονγκό, βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με δηλώσεις του βοηθού προπονητή της αφρικανικής ομάδας, Φρανσουά Ομάμ-Μπιγίκ.

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα, αλλά παρ' όλα αυτά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη από τον Ιανουάριο, όπως υποστηρίζει ο Ομάμ-Μπιγίκ.

" Πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή. Κατήγγειλε τη συνεργασία του με τη Σαραγόσα και έμεινε ελεύθερος, ενώ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Τον καλέσαμε στην εθνική γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει", ήταν τα λόγια του βοηθού προπονητή της εθνικής Καμερούν.

Ο Σονγκό είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Πέρυσι αγωνιζόταν στη Σαραγόσα, ενώ τον Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρεάλ Σοθιεδάδ, όπου δεν είχε καμία συμμετοχή. Έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ εκτός από το ισπανικό πρωτάθλημα, έχει αγωνιστεί και στην Αγγλία, με τη φανέλα της Πόρτσμουθ, αλλά και των Μπόρνμουθ, Πρέστον, Κρίσταλ Πάλας και Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Πάντως από την πλευρά της ΠΑΕ Αρης δεν επιβεβαιώνεται κάποια συμφωνία με το διεθνή Καμερουνέζο, αφού όπως τονίζεται, προέχουν τα αγωνιστικά και δεν γίνονται συζητήσεις για ποδοσφαιριστές.

Γκολ του Σονγκό με τη φανέλα της Σαραγόσα:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ