ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Κλείνει στην Αλ Φάιχα του Χρήστου Κόντη ο Σμόλινγκ

Roma's Chris Smalling applauds after scoring the opening goal of his team during the Italian Serie A soccer match between Roma and Cremonese at the Olympic Stadium in Rome, Italy, Monday, Aug. 22, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Chris Smalling applauds after scoring the opening goal of his team during the Italian Serie A soccer match between Roma and Cremonese at the Olympic Stadium in Rome, Italy, Monday, Aug. 22, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia) @2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Σε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ετοιμάζεται να προχωρήσει η Αλ Φάιχα του Χρήστου Κόντη, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τα βρήκε σε όλα τόσο με την Ρόμα όσο και με τον Άγγλο στόπερ.

Τα τελευταία 14 χρόνια ο Κρις Σμόλινγκ έχει υπηρετήσει μόνο δύο ομάδες, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρόμα, ωστόσο όλα δείχνουν πλέον ότι είναι έτοιμος να κουνήσει μαντήλι στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και να δοκιμάσει - στα 34 του χρόνια- την πλουσιοπάροχη λύση της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό θα γίνει για λογαριασμό της Αλ Φάιχα, με την ομάδα της οποίας ηγείται ο άλλοτε προπονητής του Βόλου και βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβις στον Παναθηναϊκό, Χρήστος Κόντης, να βρίσκει τη χρυσή τομή τόσο με την Ρόμα όσο και με τον Άγγλο στόπερ.

"Ο Κρις Σμόλινγκ αφήνει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να παίξει στην Σαουδική Αραβία με την Αλ Φάιχα. Έκλεισε το deal με την Ρόμα αλλά και τον παίκτη, που είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Περνάει από ιατρικά τεστ την Δευτέρα στην Ρώμη και η Ρόμα θα υπογράψει τον Ερμόσο για να καλύψει το κενό στη θέση του στόπερ", αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ιταλός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ