ΑΡΗΣ

Κλείνει τον Μπρούνο Ολιβέιρα Παέζ

Κλείνει τον Μπρούνο Ολιβέιρα Παέζ
Χαβίτο, Κόκε

Κλείνει τον Μπρούνο Ολιβέιρα Παέζ

Ο Μπρούνο Ολιβέιρα Παέζ είναι γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1982 κι έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στις ακόλουθες ομάδες: Πόντε Πρέτα (1996-1999), Σοροκάμπα (1999-2001), Φεροβιάρια (2001-2004), Αλαγκόας (2005-2006) και Ποτέντσα (2006-2007).
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαζίνιο και αναμένεται αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Σήμερα το πρωί εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός Κίκε Ερνάντεθ έκανε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Άρη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους παίκτες της ομάδας.

Πέρεθ για 1,5 χρόνο

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Άλεξ Πέρεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με τον νέο παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1985 κι αγωνίζονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης από τα 17 του χρόνια.

"Είμαι χαρούμενος που ολοκλήρωσα τη μεταγραφή μου στον Άρη. Ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Άλλωστε ήρθα τόσο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη ακριβώς γι΄ αυτόν τον λόγο. Επειδή ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο", ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεξ Πέρεθ.

"Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του Άρη κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα. Μου μίλησε για τον Άρη με τα καλύτερα λόγια ο Ααρόν Εσκουδέρο, ενώ κίνητρο ήταν και η παρουσία του προπονητή. Στην Ισπανία έχει πολύ καλή φήμη, ενώ δίνει ευκαιρίες σε όλους του ποδοσφαιριστές", πρόσθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Ο Αλεξ Πέρεθ ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της "βασίλισσας" στα 13 του χρόνια, μαζί με τον Παβόν και τον Μεχία. Στα 17 του έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στο Κόπ Ντελ Ρέι και του αρέσει να παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

"Από μικρός έπαιζα στην επίθεση. Έχω αγωνιστεί και δεξιά, αλλά προτιμώ την αριστερή πλευρά. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, παίζω ποδόσφαιρο ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο μου", είπε ο Πέρεθ, ο οποίος θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι «κολλητός» με τον Ραούλ και φυσικά είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. "Μια ζωή ήμουν Ρεάλ. Τώρα είμαι Άρης", σχολιάζει με νόημα.

Ο Πέρεθ έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Μιγκέλ, χθες στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα με τον τελευταίο να είχε αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 1967 μέχρι το 1973 και κατέκτησε ένα κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης, ένα κύπελλο UEFA, ένα διηπειρωτικό και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ