ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλειστά χαρτιά ο Νιόπλιας ενόψει ΠΑΟ

Κλειστά χαρτιά ο Νιόπλιας ενόψει ΠΑΟ
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Με ακμαίο ηθικό ο Ατρόμητος στο σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τους ''πράσινους'', αποστολή με Φυτανίδη.

Πώς και πώς περιμένουν στον Ατρόμητο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες, που προέρχονται από το 2-0 σε βάρος του Πανθρακικού, επιδιώκουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, αυτό των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Μόνο έτσι θα κρατηθούν σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα. Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε αποστολή που παρουσιάζει μία διαφοροποίηση συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Σωκράτης Φυτανίδης εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει.

Ο Κοζανίτης προπονητής κράτησε κλειστά χαρτιά αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟ. Ο Φυτανίδης ίσως να πάρει θέση βασικού δίπλα στον Λαζαρίδη, ενώ ενδέχεται ο Κούρος να περάσει στο βασικό σχήμα, αντί του Κοντοέ, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου, Φυτανίδης.

* Την Τετάρτη (18/3) το πρωί οι Τσέναμο, Καραμάνος, Λημνιός, Παπασπύρος θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά ενώ ο Αγκουαζί θα κάνει θεραπεία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ