ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κλειστά τα χαρτιά του ο Γκουαρδιόλα για το μέλλον: "Θα αποφασίσω την κατάλληλη στιγμή, η Σίτι δεν με πιέζει"

Football manager Pep Guardiola watches the third round match between Cameron Norrie of Britain and Alexander Zverev of Germany at the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Football manager Pep Guardiola watches the third round match between Cameron Norrie of Britain and Alexander Zverev of Germany at the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλησε να επεκταθεί ιδιαίτερα αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Καταλανό τεχνικό να δηλώνει πως θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα της καριέρας του την κατάλληλη στιγμή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Γουλβς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον έμπειρο τεχνικό να μην αποκαλύπτει κάποια σκέψη του για το τι πρόκειται να συμβεί παρά μόνο ότι η απόφαση του θα ληφθεί στο σωστό χρονικό σημείο.

"Δεν έχω πάρει ακόμη καμία απόφαση για το μέλλον μου. Όταν το κάνω, θα ενημερώσω τον σύλλογο και στη συνέχεια τον Τύπο. Γι' αυτό δεν υπάρχουν νέα και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Το επόμενο παιχνίδι είναι το μόνο που με απασχολεί".

Μάλιστα, ο Καταλανός τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο παράγοντας που θα κρίνει το μέλλον του στους "πολίτες" είναι ο καιρός. "Περιμένω να αλλάξει ο καιρός και μετά θα πάρω την απόφασή μου. Ειλικρινά, ο σύλλογος δεν με πίεσε ποτέ να πάρω μια απόφαση. Ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι έχουν επιλογές για όταν φύγω μια μέρα. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί και πρέπει να προετοιμαστούν, δεν θα είναι έκπληξη.

Θέλω να είμαι πραγματικά πεπεισμένος ότι είναι το καλύτερο για τον σύλλογο. Δεν θα αναβάλω καμία απόφαση αν αυτό θα είναι πρόβλημα για τον σύλλογο. Καταλαβαίνουν τα προβλήματά μου. Αν ο σύλλογος μου ζητήσει τη γνώμη μου για τον διάδοχό μου, θα τη δώσω. Αλλά η απόφαση δεν είναι δική μου. Πρέπει να αποφασίσει ο σύλλογος", κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ