ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλίμα ευφορίας... στο δείπνο

Κλίμα ευφορίας... στο δείπνο
Ρομέρο, Βίκτορ, Παναθηναϊκός

Πανηγυρικό κλίμα στο τραπέζι "Παπ" με άπαντες-παρόντες. Δηλώσεις, αστεία και ποτό για συνέχεια

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε προαναγγήλει και τήρησε τον λόγο του να πραγματοποιήσει σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού το τραπέζι για να ξοφλήσει το πρόστιμο της καθυστερημένης προέλευσης σε μια προπόνηση πριν περίπου τρεις εβδομάδες.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο γνώριμο στέκι... των "πράσινων" ταβέρνα «Αραβής» στην Χασιά στα Λιόσια και το κλίμα στο τραπέζι ήταν εξαιρετικό και άκρως "οικογενειακό".

Παρόντες σύσσωμη η διοίκηση (Βαρδινογιάννης, Μήτσου, Λιβαθηνός), όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, άνθρωποι που έχουν άλλα πόστα στον Παναθηναϊκό, όλοι οι παίκτες ενώ σε μια άκρως πρωτότυπη κίνηση ο "Παπ" που έφτασε πρώτος για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες (γύρω στις 19:00) κάλεσε τους δημοσιογράφους μόλις τελειώσουν την δουλειά τους να πάνε και εκείνοι μέσα.

Από την τεχνική ηγεσία πρώτος έφθασε ο κ. Μουνιόθ στις 19:45 ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα από τους συμπαίκτες του Παπαδόπουλου πρώτος ήρθε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Αντίθετα, τελευταίοι έφθασαν από τους παίκτες ο Εμπεντε ενώ από το ιατρικό τιμ ο κ. Βησσαράκης που μπαίνοντας γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκομένους.

Εκι: "Γιορτάζουμε τη νίκη επί ΟΣΦΠ"



Κατά την άφιξή τους στο μαγαζί δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έκαναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μήτσου και ο Εκι Γκονζάλες

" Ηρθαμε να γιορτάσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και το πρόστιμο που ξεχρεώνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ημαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Ετσι θέλουμε και σκεφτόμαστε τη νίκη και με τον Εργοτέλη" τόνισε ο Αργεντίνος μέσος που σε ερώτηση για την επιστροφή του είπε: " Σε λίγο καιρό..."

Από την πλευρά του ο κ. Μήτσου, ήταν πιο λακωνικός λέγοντας: " Είναι μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ούτε και εδώ δεν μας αφήνετε..." (χαμογελώντας).

Η πρόποση του "αρχηγού" και τα αστεία του "Πέτρου"

Ο χαβαλές και η πλάκα δεν έλειψαν από όλες τις πλευρές αλλά και πάλι την παράσταση έκλεψε ο Πιέρ Εμπέντε ο οποίος έκανε πρόποση και όλοι λύθηκαν στα γέλια με το προσωπικό ξεχωριστό στυλ του Καμερουνέζου τερματοφύλακα.

Σχεδόν εκείνη την ώρα ένας φίλαθλος από ένα διπλανό τραπέζι ρώτησε σε χιουμοριστικό τόνο " Που είναι ο Κωστούλας; Εεε. Αυτός πρέπει να πληρώσει το στοίχημα, σήμερα", είπε με αποτέλεσμα άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Τα πανηγύρια για Χαϊδάρι...



Με αρκετούς πανηγυρισμούς και χαμόγελα δέχθηκαν οι "πράσινοι" την πρόκριση του Χαϊδαρίου επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. Οι παίκτες και οι διοικούντες του "τριφυλλιού" παρακολουθούσαν από τηλεόραση το ματς στο "Σίτι" και μετά την απέκρουση του Κοτταρά στο τελευταίο πέναλτι του Μόρα, ξέσπασαν... ως αντίδραση εκδίκησης από το περσινό δικό τους "μάθημα" από τον Εργοτέλη.

Το μενού... και η συνέχεια

Σε ότι αφορά το μενού που έφαγαν οι "πράσινοι" αποτελούνταν από κρεατικά κυρίως ενώ ήπιαν μπύρες και κρασί. Για επιδόρπιο έφαγαν γιαούρτι με μέλι και καρυδόπιττα.

Γύρω στις 10:15 άρχισαν οι πρώτες αναχωρήσεις από μερικούς παίκτες οι οποίοι στην έξοδο έβαζαν αυτόγραφα σε μια λευκή φανέλα του μαγαζάτορα.

Πολλοί από αυτούς... όμως δεν πήγαν στην συνέχεια στο σπίτι τους αλλά σε διάφορα μπαράκια της παραλιακής προκειμένου να πιουν και ένα ποτάκι.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ