ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κληρώνει για Τσάβες

Κληρώνει για Τσάβες
INTIME SPORTS

Σε μαγνητική θα υποβληθεί τη Δευτέρα ο Κρίστιαν Τσάβες για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Απών από την προπόνηση και ο Μιχαήλ, δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Λιαχούδη.

Χωρίς δύο παίκτες έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία όσοι είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι διαλειμματική προπόνηση δύναμης και αντοχής.

Στο απουσιολόγιο του Σάκη Τσιώλη μπήκαν οι Κρίστιαν Τσάβες και Αλέξης Μιχάηλ. Ο πρώτος θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική, στο Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα του τραυματισμού του, στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο.

Όσον αφορά τον δεύτερο, ο οποίος είχε κι ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού πριν από το παιχνίδι με τους "πράσινους, έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Φίλιππα Σκόρδου.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον ΠΑΣ για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γιαννιώτες διαμαρτύρονται τόσο για το γκολ του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν ακάλυπτος, όσο και για τη φάση με τον Σίλντενφελντ και τον Ντε Βινσέντι, στην οποία ο Κροάτης θα έπρεπε να έχει αποβληθεί.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ