CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση νέου Champions League, Μίλαν: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ροσονέρι στη League Phase

AC Milan's Noah Okafor celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Noah Okafor AP

Η Μίλαν έμαθε τους αντιπάλους της στη League Phase του UEFA Champions League.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) σχηματίστηκε και επίσημα η νέα μορφή του UEFA Champions League με τη σύσταση της League Phase.

Κάθε ομάδα έμαθε τους οκτώ διαφορετικούς αντιπάλους της, τους οποίους και θα αντιμετωπίσει σε οκτώ αναμετρήσεις από τις 17-19 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2025. Η Μίλαν θα αγωνιστεί με τις

Οι ροσονέρι θα φιλοξενήσουν στο Σαν Σίρο τις , ενώ θα δοκιμαστούν εκτός έδρας απέναντι σε Λίβερπουλ (εντός), Ρεάλ (εκτός), Μπριζ (εντός), Λεβερκούζεν (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Ντίναμο Ζάγκρεμπ (εκτός), Ζιρόνα (εντός) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (εκτός).

Το νέο σύστημα διεξαγωγής

  • Πλέον συμμετέχουν σε αυτό 36 ομάδες αντί για 32. Οι ομάδες δεν θα μοιράζονται σε ομίλους, αλλά θα σχηματίζουν μια ενιαία βαθμολογία όλες μαζί.
  • Κάθε ομάδα θα παίξει κόντρα σε οκτώ ομάδες, δίνοντας συνολικά οκτώ παιχνίδια, τέσσερα εντός και τέσσερα εκτός έδρας.
  • Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η μέχρι και την 8η θέση θα μπουν απευθείας στους 16
  • Οι ομάδες των θέσεων 9 έως 24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνονται στις έδρες των ομάδων 17-24 και οι ρεβάνς στις έδρες των ομάδων 9-16.
  • Οι τελευταίες 12 ομάδες δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη.
  • Το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η κάθε ομάδα στα νοκ-άουτ καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση που θα καταλάβει στο League Phase.
Κλήρωση νέου Champions League, Μίλαν: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ροσονέρι στη League Phase
Η μορφή των νοκ-άουτ σε Champions League, Europa League και Conference League UEFA
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ