ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλήση στην Εθνική Σουηδίας για Μπεργκ

Κλήση στην Εθνική Σουηδίας για Μπεργκ
INTIME SPORTS

Δεκαπέντε λεπτά και ένα πανέμορφο γκολ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Έρικ Χάμρεν να καλέσει και πάλι τον Μάρκους Μπεργκ στην Εθνική Σουηδίας για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Γαλλία.

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δείχνοντας σε εξαιρετική στα μόλις 15' κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά η παρουσία του και το γκολ του ήταν αρκετά για να αναγκάσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας Έρικ Χάμρεν να τον καλέσει και πάλι στην Εθνική Σουηδίας.

Ο φορ των πράσινων είδε να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του στην αποστολή για το ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 κόντρα στο Μαυροβούνιο που θα γίνει το Σάββατο 15/11 αλλά και το φιλικό με την Γαλλία την Τρίτη 18/11.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει κληθεί και παλιότερα στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά για την τρέχουσα σεζόν και –φυσικά- η πρώτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο.

Με την επιλογή του αυτή ο Έρικ Χαμρέν αποδεικνύει ότι υπολογίζει στον Μπεργκ και στην προσφορά του στην προσπάθεια της Σουηδίας για πρόκριση στα τελικά του Euro!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ