ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλήθηκε στην Εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ

Κλήθηκε στην Εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ
Αστέρας, Γκορμπούνοφ INTIME SPORTS

Στην Εθνική του ομάδα κλήθηκε ο Αντρέ Γκορμπούνοφ για τους αγώνες με Ρωσία και Ισπανία. Συμπλήρωσες κάρτες ο Κοντοές, επιστρέφουν Φυτανίδης και Πίτου Γκαρσία.

Πρόσκληση από την Εθνική ομάδα της χώρας του έλαβε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Αντρέι Γκορμπούνοφ για τον φιλικό αγώνα με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου και τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro). Λόγω των play οffs, ωστόσο, η ΠΑΕ Ατρόμητος απηύθυνε αίτημα στην Π.Ο. Λευκορωσίας για να ενσωματωθεί ο παίκτης με την αποστολή της Εθνικής του στις 8 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, αποθεραπεία έκαναν το πρωί οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στην Τρίπολη και προπόνηση οι υπόλοιποι. Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Κοντοές και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του. Ένα χτύπημα στην περόνη έχει ο Δημούτσος και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Φυτανίδης, Γκαρσία.

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ