ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία που συγκέντρωσα τόσα χρόνια"

Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts after his very last match with Liverpool after the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, May 19, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο αποχαιρετισμός του Κλοπ © 2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε μετά τη Λίβερπουλ να εργαστεί ως επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες που ανήκουν στη Red Bull.

Η νέα δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ ως ο νέος επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων που ανήκουν στη Red Bull (Λειψία, Ζάλτσμπουργκ, Νιου Γιορκ και Μπραγκαντίνο) προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα -κυρίως σε φίλαθλος της Ντόρτμουντ- και για αυτό τον λόγο ο Γερμανός coach αποκάλυψε τον λόγο πίσω από αυτή την επιλογή του.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε τεχνικός της Λίβερπουλ δήλωσε σε VIDEO στα social media πως ο ίδιος Θέλει να μοιραστεί την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και πως δεν βλέπει πλέον τον εαυτό του σε ρόλο προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

"Κάποιοι από εσάς μπορεί να το έχετε ήδη ακούσει, κάποιοι άλλοι όχι. Από την 1η Ιανουαρίου 2025, θα είμαι επικεφαλής ποδοσφαίρου της Red Bull και ανυπομονώ πραγματικά γι' αυτό. Πριν από μερικούς μήνες είπα ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου πλέον στον πάγκο και αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Αλλά εξακολουθώ να αγαπώ το ποδόσφαιρο και εξακολουθώ να αγαπώ τη δουλειά. Η Red Bull μου προσφέρει τις τέλειες συνθήκες γι' αυτό.

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου που συγκέντρωσα όλα αυτά τα χρόνια και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ πιο επιτυχημένοι προπονητές εκεί έξω, αλλά στην καριέρα μου, πάλεψα για την άνοδο, πάλεψα ενάντια στον υποβιβασμό, πάλεψα για τίτλους, πάλεψα για τρόπαια. Κάποιες φορές αποτύχαμε, κάποιες φορές πετύχαμε και η αντιμετώπιση αυτού του γεγονότος δεν είναι εύκολη. Αλλά είναι εφικτό. Και μετά να μάθεις ξανά, γιατί όταν είσαι στη δουλειά, πρέπει να παίζεις κάθε τρεις μέρες, δύσκολα έχεις χρόνο γι' αυτό.

Τώρα έχω χρόνο και έχω την ευκαιρία. Θέλω να δω, να νιώσω και να καταλάβω πώς μπορώ να βοηθήσω, συμβάλλοντας την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Πραγματικά ανυπομονώ γι' αυτό, αλλά τώρα επιστρέφω στις διακοπές μου. Τα λέμε τον Ιανουάριο".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ