CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Έχουμε μόνο μία ευκαιρία"

Κλοπ: "Έχουμε μόνο μία ευκαιρία"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει όσο καλύτερα μπορεί αν θέλει να έχει τύχη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο... Έβερεστ ενώ επεσήμανε πώς μόνο η Ντόρτμουντ θα μπορούσε να γιγαντωθεί έτσι μέσα σε πέντε χρόνια. Κανονικά παίζει ο Ματς Χούμελς.

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου μίλησε γι' αυτό, για την εντυπωσιακή βελτίωση της ομάδας του, αλλά και για την άνοδο του γερμανικού ποδοσφαίρου.

"Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το αν το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί σε σχέση με τους άλλους δεν το γνωρίζω. Δεν είναι ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί ολοκληρωτικά. Θα προσπαθήσουμε ξανά και ξανά για να φτάσουμε στον τελικό, αλλά δε γνωρίζω αν θα καταφέρουμε να το πάρουμε.

Οι άνθρωποι αναρριχήθηκαν στο Έβερεστ γνωρίζοντας 10 μέτρα πριν από την κορυφή ότι ενδέχεται να μην τα καταφέρουν. Τουλάχιστον προσπάθησαν. Όπως κι εμείς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλιώς δε θα έχουμε καμία ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα γιατί είναι μοναδική ευκαιρία.

Αυτή η ομάδα έχει μεγαλώσει τα τελευταία πέντε χρόνια και νομίζω πως μόνο σε αυτόν τον σύλλογο θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν εξελιχθεί έτσι. Ίσως γι' αυτό τα πράγματα για μας είναι λίγο πιο συναισθηματικά".

Ο Ματς Χούμελς, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν θ' αγωνιστεί στον τελικό, είπε: "Ναι, ευτυχώς ο φόβος ήταν μεγαλύτερος από το πρόβλημα. Το πόδι μου δεν είναι ακριβώς όπως πριν, αλλά είμαι εντάξει για το παιχνίδι και ελπίζω να είμαι σε θέση να παίξω και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν (σ.σ. συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων της εθνικής Γερμανίας)".

Τέλος, ο αρχηγός Σεμπάστιαν Κελ δήλωσε: "Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη και τις τακτικές που θα ακολουθήσουν. Δε θα υπάρχουν εκπλήξεις. Θα το πάρει εκείνος που θα το θέλει περισσότερο και θα νιώθει πως είναι η ευκαιρία του και όχι ότι θα είναι υποχρεωμένος λόγω πίεσης να το πάρει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ