ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Έρικσον: "Είναι ευπρόσδεκτος να καθίσει στη θέση μου και να κάνει τη δουλειά μου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπορνμουθ, ανέφερε ότι ο Σβεν-Γκόρεν Έρικσον είναι ευπρόσδεκτος να κάνει τη δουλειά του και να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον συγκίνησε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό, όταν έκανε γνωστό σε ραδιοσταθμό της πατρίδας του πως διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής στην καλύτερη περίπτωση.

Ο Σουηδός τεχνικός στην ίδια του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να προπονήσει τη Λίβερπουλ, με τους "reds" να αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του, καθώς αναμένεται να καθοδηγήσει την ομάδα σε ένα παιχνίδι θρύλων της Λίβερπουλ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του όταν ρωτήθηκε για τον Έρικσον, τόνισε ότι είναι ευπρόσδεκτος να καθίσει στη θέση του αλλά και να κάνει τη δουλειά που κάνει εκείνος για μερικές ώρες.

"Είναι πολύ ευπρόσδεκτος να έρθει εδώ και μπορεί να καθίσει στη θέση μου στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα, αν θέλει. Μπορεί να έρθει και να περάσει μερικές υπέροχες ώρες είμαι σίγουρος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ