ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: Μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον και την νέα ζωή στην Ισπανία

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles ahead the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, May 19, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κλοπ © 2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα με την αποχώρηση από την Λίβερπουλ, ετοιμάζεται για το μέλλον και ο ίδιος μίλησε για τα σχέδια που κάνει για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο αποχαιρετισμός του Κλοπ από την Λίβερπουλ ήταν μία ιστορική και συνάμα συναισθηματική στιγμή, ωστόσο πλέον ο Γερμανός προετοιμάζει το έδαφος για το μέλλον εκείνου και της οικογένειάς του.

Μπορεί να μην έχει αποσυρθεί ακόμη από την προπονητική, όμως ο Κλοπ επιθυμεί να κοιτάζει μπροστά. Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ αγόρασε μία βίλα 5 χιλιάδων τετραγωνικών στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα, την οποία θέλει να διαμορφώσει στην απόλυτη οικογενειακή κατοικία.

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε γιατί επέλεξε αυτή την τοποθεσία εκείνος απάντησε: "Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν εδώ και επίσης υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζω ήδη. Δεν είναι ότι ψάχνω για νέους φίλους. Έχω ήδη φίλους για όλη μου τη ζωή, και αν κάποιοι από αυτούς είναι και εδώ, αυτό είναι καλό.

Δεν θέλω να μεταναστεύσω. Πηγαίνουμε διακοπές εδώ κάθε τόσο. Αλλά όταν είμαι εδώ, θέλω όλα να είναι όπως τα ξέρω. Αυτό είναι εντελώς βαρετό, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να γνωρίσω μια διαφορετική ζωή, αλλά όχι κάπου στη ζούγκλα ή στο βουνό.

Γερνάμε και η ιατρική περίθαλψη εδώ είναι εξαιρετική. Υπάρχουν πολλοί Γερμανοί γιατροί και θα ήθελα να μπορώ να καταλαβαίνω κάθε λέξη, πώς αισθάνομαι και ούτω καθεξής, όταν τα προβλήματα γίνουν μεγαλύτερα".

Ο Κλοπ πρόσθεσε πως σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο για να γεμίσει τις μπαταρίες του, αλλά δεν σκοπεύει να αποσυρθεί.

"Δεν πρόκειται να σταματήσω να εργάζομαι εντελώς. Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό όπως πριν από αυτή τη στιγμή".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ