ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ σε Σόλσκιερ: "Τι σκ@τ@ παιχνίδι..."

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, and Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, and Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ρεσιτάλ αυθορμητισμού στο φινάλε του ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" εκφράζοντας με γλαφυρό τρόπο στον Σόλσκιερ την απογοήτευσή του για την εικόνα των δύο ομάδων (VIDEO).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ "καίγονταν" αμφότερες για το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Premier League, με την πρώτη να διεκδικεί την είσοδό της στην 4άδα και την δεύτερη να μάχεται με την Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο, ωστόσο το μεταξύ τους ματς όχι μόνο δεν έβγαλε νικητή αλλά δεν είχε και γκολ.

Επιπλέον, ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος στο "Ολντ Τράφορντ" μεταξύ των "κόκκινων διαβόλων" και των "κόκκινων" που δεν σημειώθηκε γκολ σε επίπεδο Premier League, με το φινάλε να βρίσκει τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις στο ενεργητικό τους.

Ήταν μάλιστα τόσο λίγες οι συγκινήσεις από τις φάσεις που εκτυλίχθησαν μπροστά από την εστία του Κλοπ και του Ντε Χέα (έγινε ο 7ος συνολικά κίπερ και 2ος της Γιουνάιτεντ μετά τον Πίτερ Σμάιχελ που συμπλήρωσε 100 ματς στην Premier League κρατώντας απαραβίαστη την εστία του), που ο Γιούργκεν Κλοπ δεν... κρατήθηκε στο φινάλε.

Την ώρα που πλησίασε τον ομόλογό του της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είπε ανοιχτά την άποψή του για το ματς, με τα ακόλουθα αθυρόστομα λόγια: "F**king hell, what a sh*t game ".

Κοινώς, "τι σκ@τ@ παιχνίδι" προσέφεραν σε πάνω από 75.000 θεατές οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-0: Η ισοπαλία στο ντέρμπι έστειλε τους "κόκκινους" μόνους στην κορυφή
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ