ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα προσπαθήσουμε για σέντερ μπακ, ψάχνουμε τον σωστό παίκτη"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League Ⓒ 2020 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ότι συνεχίζει να ψάχνει για σέντερ μπακ που να ταιριάζει στην Λίβερπουλ και στα οικονομικά της δεδομένα, ενώ ξεκαθάρισε πως περιμένει με αγωνία τις ιατρικές εξετάσεις του Ματίπ.

Η Λίβερπουλ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τότεναμ το βράδυ της Πέμπτης για την 20η αγωνιστική της Premier League και έστειλε μήνυμα σε όλους πως θα παλέψει όσο μπορεί για να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το πρόβλημα στην άμυνα λύθηκε.

Ίσα-ίσα διογκώθηκε το τελευταίο 24ωρο με τους τραυματισμούς των Φαμπίνιο και Ματίπ που την άφησαν χωρίς έναν υγιή στόπερ πρώτης γραμμής (έπαιξε με δίδυμο Χέντερσον - Φίλιπς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τα σπιρούνια), με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση σέντερ μπακ πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

"Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει διαθέσιμος σέντερ μπακ αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται να βρούμε τον σωστό παίκτη και θα πρέπει να ταιριάζει και με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου επίσης.

Ξέρω ότι οι ομάδες δεν θέλουν να πουλήσουν έναν τέτοιου είδους παίκτη τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Σκεφτόμαστε πάντως όχι μόνο για το τώρα αλλά μακροπρόθεσμα", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

Επιπλέον, ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως ο Φαμπίνιο δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο ενώ αποκάλυψε ότι περιμένει εντός της ημέρας τα αποτελεσματα της μαγνητικής του Ματίπ για να δει πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Nick Potts/Pool via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ