ΑΡΗΣ

Κοΐρα: "Ανυπομονώ"

Κοΐρα: "Ανυπομονώ"
Χαβίτο, Κόκε

Ο Κοΐρα δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Άρη

Ο Ισπανός Πάμπλο Κοΐρα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη στην εφημερίδα Metrosport δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι είχε ήδη μιλήσει με τον Σέρχιο Κόκε και σημείωσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Άρη.

" Έρχομαι στον Άρη σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο για το πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να το είχα κάνει και το καλοκαίρι όταν είχα και πάλι κάποιες συζητήσεις με την ομάδα. Μίλησα με τον Κόκε και μου περιέγραψε πώς είναι τα πράγματα στον Άρη, οπότε δεν ήταν δύσκολο για μένα να αποφασίσω. Ανυπομονώ κυριολεκτικά να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη. Θέλω να βοηθήσω και εύχομαι να το κάνω. Γνωρίζω τον προπονητή τον κ. Όγιος και ελπίζω να προσφέρω αυτά που θα μου ζητήσει ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".

Εκτός πάντως από τους Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι "Κακά" και Πάμπλο Κοΐρα σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν ακόμα δύο μεταγραφές από την κοινοτική αγορά για τον Άρη με παίκτες που θα αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα χαφ με επιθετικούς προσανατολισμούς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι θεωρείται δεδομένο ότι και αυτές οι δύο κινήσεις θα πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τη νέα χρονιά.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ