ΑΡΗΣ

Κόκε: "Έχασε τυχαία"

Κόκε: "Έχασε τυχαία"
Κόκε

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο αήττητος ΟΣΦΠ έχασε εντελώς τυχαία αυτό το παιχνίδι από την ΑΕΛ", είπε ο Κόκε

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την λήξη δεν ήθελαν να ακούνε για Ολυμπιακού με τον Κρίστι Βαγγέλη να τόνισε χαρακτηριστικά ότι: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που έπαιξε με την βασική της ομάδα και δεν προφύλαξε παίκτες εν όψει πλέι οφ δείχνοντας ότι είναι μεγάλη ομάδα και της εύχομαι να πάρει το Κύπελλο".

Κι όσο για την νίκη της Λάρισας επί του Ολυμπιακού; " Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού γιατί αν πω αυτά που θέλω θα τιμωρηθώ", με τον Ντάρσι Νέτο από πλευράς του να δήλωσε πως: " Δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Δεν έχω καμία εικόνα. Δεν θα πω τίποτα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λάρισα. Πιστεύω ότι είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση", ενώ για επικείμενη συμμετοχή του Άρη στα φετινά πλέι οφ τόνισε: " Αν μπούμε στα πλέι οφ να ξέρετε ότι θα δυσκολέψουμε πολύ κόσμο. Όλοι ξέρετε τι θα πει να παίζεις στο Κλεάνθης Βικελίδης".

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Άρη Σέρχιο Κόκε επισήμανε πως: " Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε", με τον Ισπανό επιθετικό και αρχηγό του Άρη σχολιάζοντας την ήττα του Ολυμπιακού από την Λάρισα μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είπε: " Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο αήττητος Ολυμπιακός έχασε εντελώς τυχαία αυτό το παιχνίδι από την Λάρισα".

Κι όσο για τον MVP της χθεσινής συνάντησης τον Μάριο Ρεγκέιρο τόνισε: " Αναμφισβήτητα σημειώσαμε μία σημαντική νίκη σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και όπου δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες", ενώ με την σειρά του για την ήττα του Ολυμπιακού σχολίασε πως: " Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Ήταν μία έκπληξη που μας στεναχώρησε. Ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε κι ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ