ΑΡΗΣ

Κόκε: "Ευχαριστώ τον κόσμο"

Κόκε: "Ευχαριστώ τον κόσμο"
Κοκε

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στο Αθλητικό Metropolis αποθεώνοντας τον κόσμο του Άρη για τη χθεσινή ατμόσφαιρα

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του κόσμου και το standing ovation που του επεφύλασσε χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λέγοντας πως: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την αποθέωση που γνώρισα χθες στην πρώτη προπόνηση. Από την πλευρά μου θέλω να τους κάνω χαρούμενους μέσα στο γήπεδο. Είμαι οπαδός του Άρη, είναι μοναδική η επαφή με τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος όταν βγαίνω στο γήπεδο, ο κόσμος είναι χαρούμενος με μένα και αυτός είναι ένας λόγος να δηλώνω και οπαδός της ομάδας εκτός από παίκτης".



"Έχουν όρεξη να βοηθήσουν"

Στη συνέχεια μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη αλλά και τη νέα σεζόν με τον Ισπανό επιθετικό να τονίζει πως: "Είναι πάρα πολύ θετικό που ήρθαν οι συγκεκριμένοι παίκτες στον Άρη. Ήρθαν παίκτες που έχουν όρεξη να βοηθήσουν, μπορούν να προσφέρουν πολλά και να κάνουν την ομάδα πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πέρσι".

"Μοναδικό για όλους"



Όσο για την χθεσινή ατμόσφαιρα; "Αυτό που ζήσαμε χθες ήταν κάτι το μοναδικό για όλους. Έχουμε ξαφνιαστεί από τον ενθουσιασμό του κόσμου και την όρεξη που έχει για να δει την ομάδα. Αυτό μας κάνει υποχρεωμένους να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για αυτή τη χρονιά. Θέλουν να παίξουν με πολύ δύναμη σε όλα τα παιχνίδια. Φέτος έχουμε και μία νέα διοργάνωση, το Κύπελλο UEFA, που είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις".

"Μου στοίχισε στο ξεκίνημα"



Σχετικά με την προσωπική του παρουσία στην ομάδα ο Κόκε είπε: "Πέρσι δεν έκανα την προετοιμασία με τον Άρη γιατί είχα προβλήματα με τη μεταγραφή μου και μου στοίχισε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Φέτος που θα κάνω προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, σίγουρα είναι καλύτερα".



Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άλεξ Πέρεθ να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο λέγοντας πως: "Μίλησα με τον Άλεξ Πέρεθ και μου είπε πως δεν είχε πολύ καλή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα. Θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του για να πάρει μία τέτοια απόφαση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος τι θέλει να κάνει".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ