ΑΡΗΣ

Κόκε:"Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι"

Κόκε:"Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι"
Κόκε

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο αρχηγός του Άρη Σέρχιο Κόκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά δυστυχώς η μπάλα από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν ήθελε να μπει. Και καταλαβαίνετε πως όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ από την μία του αντιπάλου έρχεται το δικό τους", σχολίασε αρχικά ο Κόκε με τον αρχηγό του Άρη αναφερόμενος στον ίδιο και στην διπλή χαμένη του ευκαιρία να σημείωσε πως: " Αναλαμβάνω ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις δύο χαμένες ευκαιρίες μου".

Σχετικά πάντως για την εμφάνιση του Άρη και την συνέχεια της χρονιάς είπε: " Ωστόσο είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Είμαι σίγουρος ότι θα δοθεί μάχη μέχρι το τέλος. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με νίκες μας θα μπορέσουμε να κλείσουμε νωρίς την θέση μας για τα πλέι οφ ενώ στο μυαλό μας είναι και οι υποχρεώσεις μας στον θεσμό του Κυπέλλου".

Από την πλευρά του ο διεθνής πορτιέρο των κίτρινων, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε για τον στόχο των πλέι οφ στο πρωτάθλημα και την επιθυμία του να είναι σε καλή κατάσταση με τον Άρη εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ του καλοκαιριού το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

" Θεωρώ ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία με την ΑΕΚ να έκανε μία από τις ευκαιρίες της γκολ σε ένα παιχνίδι που θα ήταν αν θα πετυχαίναμε εμείς πρώτοι γκολ", για να προσθέσει: "Διατηρούμαστε ωστόσο μέσα στους στόχους μας και θα κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να κάνουμε ότι δεν κάναμε σήμερα ενώ από την στιγμή που θα μπούμε στα πλέι οφ θα έχουμε ένα άλλο πρωτάθλημα".

Κι όσο για τον ίδιο ο Σηφάκης τόνισε: " Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα μου και αν είμαι καλός με αυτήν θα είμαι καλός και για την Εθνική".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ