ΑΡΗΣ

Κόκε: "Κάτι χρωστάω στον Παναθηναϊκό"

Κόκε: "Κάτι χρωστάω στον Παναθηναϊκό"
Κόκε

ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Αντώνης Αντωνιάδης παρέδωσε στον Σέρχιο Κόκε το βραβείο για τον τίτλο του MVP για την 27η αγωνιστική

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βραβεύω έναν παίκτη σαν τον Σέρχιο Κόκε, όπως είναι τιμή και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το υπηρετεί. Προσφέρει θέαμα στο κοινό και τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Αντωνιάδης.

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Κόκε αφού τον ευχαρίστησε στη συνέχεια τόνισε: "Ευχαριστώ τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του, όπως και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους. Εύχομαι και στο μέλλον να πετύχω όμορφα γκολ και να συνεχίσω να βοηθώ τον Άρη, αλλά πάνω απ' όλα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα".



Όσο για τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Κόκε δήλωσε: "Θέλω να πετύχω ένα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε στον πρώτο γύρο μπορεί να κερδίσαμε αλλά εγώ είχα χάσει πέναλτι. Νομίζω ότι κάτι χρωστάω στον Παναθηναϊκό και πρέπει να σκοράρω στο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την βαθμολογική μας θέση και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση του στόχου της εξόδου μας στο Κύπελλο UEFA".

H αποστολή και το σχήμα


Στα αγωνιστικά οι 18 ποδοσφαιριστές του Άρη που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κίκε Ερνάντεθ, είναι οι: Χαλκιάς, Νέγκρι, Πάουλο Κόστα, Τούτα, Κυριάκος, Βανγκέλι, Γκουγκουλιάς, Γόγολος, Κόκε, Παλαθουέλος, Κόιρα, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Τίνγκα, Κολτσίδας, Νασιμέντο, Γιόναν, Πέρεθ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Πασσαλής.

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης το απόγευμα στο ΟΑΚΑ; Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Κώστας Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας δίδυμο αυτό των Κολτσίδα και Γόγολου με τους Τίνγκα στα αριστερά και Βαγγελί στα δεξιά.
Στην μεσαία γραμμή οι Νεμπεγλέρας και Παλαθουέλος θα τοποθετηθούν στις θέσεις των αμυντικών χαφ ενώ η τρίτη θέση όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την σέντρα με αυτή να καλύπτεται από έναν εκ των Γιόναν Γκαρθία ή Νάτσο Γκαρσία. Όσο τέλος για την επίθεση ο Κυριάκος θα είναι το νέο πρόσωπο με τους άλλους δύο να είναι οι συνήθεις ύποπτοι Πάουλο Κόστα και Κόκε.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ