ΑΡΗΣ

Κόκε:"Μήνυμα θεού η πρόκριση"

Κόκε:"Μήνυμα θεού η πρόκριση"
Νέτο-Κόκε

Θεόσταλτο σημάδι χαρακτήρισε ο Κόκε το γκολ με το οποίο ο Νέτο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Ξάνθη

Όσο προχωρούσαν τα λεπτά και φτάναμε προς το τέλος της αναμέτρησης, οι ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά έσβηναν για τους παίκτες του Άρη, καθώς η ομάδα τους βρισκόταν πίσω στο σκορ, μετά το γκολ που είχε πετύχει ο Στίνγκα της Ξάνθης στο 70ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά.
Το μήνυμα ωστόσο είχε... σταλεί και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Νέτο σαν απο μηχανής θεός έφερε το ματς στα ίσα, με κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται στα χέρια των "κίτρινων", αφού ο επαναληπτικός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αναμένεται να είναι καυτός, ενώ πρόκειται για μια χρυσή ευκαιρία για τους παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό.

Με δηλώσεις τους λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, οι Κόκε και Νέτο μίλησα για μήνυμα από τον θεό, αφού το γκολ στο τέλος του αγώνα, ήρθε σε ένα σημείο που οι ελπίδες είχαν ουσιαστικά εκμηδενιστεί.

" Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο όπως φάνηκε και σήμερα. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά στον θεσμό.

"Μήνυμα θεού"

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Η τύχη και η μπάλα όμως δεν μας γύρισαν την πλάτη. Πήραμε μήνυμα από το Θεό και το σίγουρο είναι ότι η Ξάνθη δεν θα περάσει καλά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Τετάρτη", είπε ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε.

Σε ερώτηση για τους έξαλλους πανηγυρισμούς όλων των παικτών αμέσως μετά την ισοφάριση δήλωσε πως:

" Ήταν ένα δικό μας ξέσπασμα σε αυτόν τον κακό αγωνιστικό χώρο, όπου δεν θέλαμε να χάσουμε με τίποτα. Πήραμε την ισοπαλία και πάμε στον επαναληπτικό για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε και εμείς οπαδοί της ομάδας που αγωνιζόμαστε και ξεσπάσαμε. Κοιτάμε πλέον διάπλατα την πορεία μας προς τον τελικό".

Νέτο: "Πιστεύω στο Θεό και τις δυνατότητες μας"

Ο "'ηρωας" του αγώνα Ντάρσι Νέτο, δεν στάθηκε στο δικό του τέρμα, αλλά στην συνολική προσπάθεια των συμπαικτών του, που πίστεψαν στην ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

" Δεν θα ήθελα να σταθώ στην τελευταία φάση. Δεν θα σταθώ σε σφυρίγματα που μας τράβηξαν πίσω. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο όμως ομάδα σαν την δική μου δεν μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει, για να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους της.

Μπήκαμε όμως με πολύ όρεξη και δώσαμε μάχη με αποτέλεσμα η προσπάθειά μας να επικροτηθεί με το δικό μου γκολ και πλέον στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο μας πάμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού".

Για το αν θεωρεί ότι ήταν σημάδι Θεού το δικό του γκολ στον δρόμο προς την κατάκτηση:

" Την χαρά που νιώθω δεν μπορώ να την περιγράψω. Καταλαβαίνω τι σημαίνει για την ομάδα μου η κατάκτηση ενός Κυπέλλου, αφού έχω χάσει ήδη ένα με την δική μου παρουσία σε στον σύλλογο. Πιστεύω ωστόσο πολύ στον Θεό, αλλά και στις δυνατότητες της δικής μου ομάδας".

Για την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό του "Κλεάνθης Βικελίδης" είπε: "Δεν θα μιλήσω για ποσοστά. Αν κάνουμε την ίδια κατάθεση ψυχής σε ένα κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε εκπληκτικά πράγματα στον θεσμό".

Skoda Ξάνθη-Άρης 1-1


































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ