ΑΡΗΣ

Κόκε: "Σοβαροί για την πρόκριση"

Κόκε: "Σοβαροί για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης την κλήρωση για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League που έφερε αντίπαλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης την πολωνική Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

" Χωρίς καμία αμφιβολία αυτή η πολωνική ομάδα είναι τελείως άγνωστη σε εμάς. Το άγνωστο πολλές φορές είναι και επικίνδυνο. Σίγουρα δεν έχουν εμπειρίες από ευρωπαϊκά ματς καθώς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά. Από την στιγμή όμως που κατέκτησαν το κύπελλο στην χώρα τους δεν μπορεί παρά να είναι μία αξιόλογη ομάδα.

Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και με πειθαρχία στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε. Δεν έχει σημασία ποιο παιχνίδι θα δώσουμε πρώτα εκτός ή εντός έδρας. Πρέπει και στα δύο παιχνίδια να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και πειθαρχία ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων", σημείωσε ο Ισπανός αρχηγός του Άρη.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στην Πολωνία με το που να ξεκαθαρίζει την προσεχή Τρίτη (20/07) μετά τον δεύτερο έλεγχο της UEFA στην έδρα της Κυπελλούχου Πολωνίας και ο επαναληπτικός στις 5 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα αγωνιστικά της σημερινής ημέρας μία πρωινή προπόνηση συμπεριλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Άρη, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε να... χαρίσει την απογευματινή προκειμένου οι παίκτες του να πάρουν κάποιες ανάσες. Για το Σάββατο στις 18:00 τοπική ώρα (19:00 Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι κόντρα στην FC Μόνσε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε απόσταση 35 λεπτών από το ξενοδοχείο της ομάδας στην πόλη Μόνσε στο στάδιο Φιλίπ Ποτιέ. Στο ίδιο γήπεδο η τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην 2.Liga Interregional φιλοξένησε στις 10 Ιουλίου την Μπενφίκα και ηττήθηκε με 3-0.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ