ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κόκε: "Συγγνώμη από τον κόσμο μας"

Κόκε: "Συγγνώμη από τον κόσμο μας"
κοκε πανηγυρικο

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Ολυμπιακό

"Θεωρώ πως το παιχνίδι χάθηκε στην τακτική. Μας έδωσε χώρο έξυπνα ο Ολυμπιακός και μας χτύπησε στην αντεπίθεση", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κόκε που πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι το γεγονός πως κάποιοι μας έχρισαν το φαβορί, μας επηρέασε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν".

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας και την παρουσία του στον τελικό λέγοντας: "Ο κόσμος μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Καμιά ομάδα όμως δεν παίζει μόνη της στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έκανε καλά τη δουλειά του, έκλεισε τους διαδρόμους και περίμενε τις ευκαιρίες για αντεπίθεση, κάτι που έπραξε και πέτυχε δύο γκολ".

Κι όσο για τον ίδιο ο Κόκε δήλωσε: "Ήταν ο πρώτος τελικός κυπέλλου στην καριέρα μου, αλλά έχω παίξει σε τελικό UEFA με τη Μαρσέιγ. Αυτό που μου μένει είναι η καταπληκτική παρουσία των φιλάθλων του Άρη και θέλω δημοσίως να τους ζητήσω συγνώμη για την απώλεια του τροπαίου".

Για την φετινή χρονιά του Άρη είπε: "Η χρονιά ήταν πετυχημένη ως ένα σημείο, ωστόσο θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο Κύπελλο UEFA, επίσης θεωρώ αποτυχημένο το γεγονός ότι δεν πήραμε το Κύπελλο", ενώ για του χρόνου τόνισε πως: "Του χρόνου θα πρέπει να πάμε πιο μακριά στο UEFA, να πάρουμε το Κύπελλο αν φτάσουμε στον τελικό και να ανέβουμε μια θέση ψηλότερα στο πρωτάθλημα".

Ο Κόκε κατέληξε με αφορμή τον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online πως: "Πρέπει να διδαχτούμε σε τακτική και πάρουμε μαθήματα από αυτό το παιχνίδι. Μόνο μέσα από παιχνίδια με πραγματικά μεγάλους αντιπάλους, μπορεί μια ομάδα να αντιμετωπίζει καλύτερα τις διοργανώσεις".







TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ