ΑΡΗΣ

Κόκε: "Θα παίξω με Παναθηναϊκό"

Κόκε: "Θα παίξω με Παναθηναϊκό"
Κόκε

Ο Σέρχιο Κόκε δείχνει αποφασισμένος να διαψεύσει το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής που υπεβλήθη και να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο Ισπανός επιθετικός του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου μετά την αντιαθλητική προβολή του Ζαμπρόπουλου στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού με όλα να δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο ο Κόκε, που δεν προπονήθηκε σήμερα, δεν δείχνει να το βάζει κάτω και σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis δήλωσε αισιόδοξος πως θα παίξει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Αισθανόμουν μέχρι και σήμερα πόνους, αλλά νοιώθω καλύτερα. Πιστεύω πως θα παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό", είπε ο Σέρχιο Κόκε και στη συνέχεια σχολίασε το τάκλιν που δέχτηκε από τον Ζαμπρόπουλο στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Εργοτέλη: "Ήταν ένα σκληρό μαρκάρισμα. Θέλω να πιστεύω πως δεν είχε πρόθεση ο αντίπαλος αμυντικός".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη νίκη επί του Εργοτέλη σε συνάρτηση με την ήττα από τον Ολυμπιακό είπε: "Παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό και δεν κερδίσαμε. Αυτή η νίκη όμως με τον Εργοτέλη θα μας κάνει καλό και θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα".

Τέλος για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Κόκε είπε: "Πρέπει να παίξουμε δυνατά όπως στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και να μην κάνουμε παρόμοια λάθη, για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι."








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ