ΑΡΗΣ

Κόκε: "Θέλω να μείνω"

Κόκε: "Θέλω να μείνω"
Κόκε

Η ΠΑΕ Άρης θέλει να κρατήσει στην δύναμή της τον Σέρχιο Κόκε ετοιμάζοντας να του καταθέσει πρόταση

"Εγώ θέλω να μείνω και θα είναι ευχής έργον. Όντως έχουμε κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την ομάδα όμως είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα", παραδέχτηκε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ιωνικό ενώ για το παιχνίδι ο Κόκε δήλωσε: "Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είχαμε μεγαλύτερη θέληση και κυρίως μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο μας. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι στην συνέχεια μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα", ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην απόκρουση του πέναλτι από τον Χαλκιά: "Η απόκρουση στο πέναλτι ήταν καθοριστική και έκρινε κατά πολύ το παιχνίδι".



Από την πλευρά του ο σκόρερ του Άρη Νάτσο Γκαρσία με την κεφαλιά του οποίου η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 0-1 του Ιωνικού στη Νέαπολη τόνισε: "Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς. Η έδρα αυτή είναι δύσκολη και παρόλο που ο Ιωνικός είναι καταδικασμένος αποδεικνύει ότι παίζει καλά σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα".



Όσο για το δικό του γκολ που είναι και το δεύτερο συνεχόμενο είπε: "Είναι οπωσδήποτε όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις όμως αυτό που έχει πάνω απ΄ όλα σημασία για όλους μας είναι να παίρνουμε τα παιχνίδια και να ανεβαίνουμε στην βαθμολογία. Αυτό έχουμε καταφέρει στα δύο τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στον αγώνα με την Ξάνθη. Θέλουμε να έχουμε πολύ κόσμο σε αυτό το παιχνίδι ώστε να συνδυάσουμε μία καλή εμφάνιση με μία τρίτη συνεχόμενη νίκη".



Νεμπεγλέρας: "Κοιτάμε ψηλά"



Η νίκη επί του Ιωνικού στη Νεάπολη αλλά και το σκαρφάλωμα στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τους ΟΦΗ και ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει χαμόγελα στο στρατόπεδο του Άρη εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μπορεί να μην ξεκίνησε από την αρχή χθες κόντρα στον Ιωνικό ωστόσο η συμβολή του στην κατάκτηση της νίκης ήταν καταλυτική με τον ίδιο να τονίζει μετά τη λήξη: "Ήταν δύσκολο το ματς. Πιστεύω ότι από την αρχή όπως και έπρεπε ήμασταν σοβαροί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με δύο πολύ καλές φάσεις που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.



Όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα γινόταν πιο δύσκολα. Πιστεύω πάντως ότι αξίζαμε την νίκη και δίκαια την πήραμε. Στόχος είναι να κοιτάμε ψηλά, η ομάδα διαθέτει καλό υλικό, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και από την στιγμή που συνδυάζουμε και τα αποτελέσματα θα πρέπει να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα να τερματίσουμε στην υψηλότερη δυνατή θέση μπορούμε".



Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε με την σειρά του πως: "Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο με τον Ιωνικό να έχασε και το πέναλτι στο τέλος του ημιχρόνου. Παρόλα αυτά είχαμε εμείς τον έλεγχο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο θέλαμε", με τον Ευθύμη Κουλουχέρη να υπογραμμίζει για την φάση του πέναλτι πως: "Πιστεύω ότι το πέναλτι αν είναι ήταν εκτός περιοχής".

Τέλος όσον αφορά το γεγονός πως οι Βολιβιανοί στέλνουν στον Άρη τον επιθετικό Γκουντιέρες, που είναι και φίλος του Γκαρσία οι διοικούντες της ΠΑΕ επέμεναν και χθες πως δεν υπάρχει θέμα.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ