STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόκκαλης: "Ο Πατέρας προκαλεί"

Κόκκαλης: "Ο Πατέρας προκαλεί"
κόκκαλης

"Ο μόνος που προκαλεί είναι ο Πατέρας", είπε ο Κόκκαλης μετά τον εισαγγελέα. Χωρίς Ιέρο με ΠΑΟ (vid)

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιώτων αφού κατέθεσε στον εισαγγελέα και διέψευσε τις βαριές εκφράσεις που φερόταν από μερίδα του Τύπου πως είπε, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός είναι κατά της βίας και όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και στοχευμένη ενέργεια των "πρασίνων".
Ο ισχυρός άνδρας της Πειραϊκής ΠΑΕ δεν έμεινε εκεί, αφού έκανε λόγο για προκλήσεις και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του να μην τις λάβει υπόψιν του και να έχει μια συνηθισμένη παρουσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κόκκαλη: "Τέτοιου είδους εκφράσεις, που έγραψαν ορισμένες εφημερίδες, ουδέποτε ελέχθησαν.

Όποτε η ομάδα μου χρειάζεται την παρουσία μου για να αποδίδει καλύτερα και να ανεβαίνει η ψυχολογία της, θα είμαι εκεί. Αν χρειάζεται, θα είμαι εκεί, ώστε η ομάδα να έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε εμείς οι Ολυμπιακοί.

Εγώ είπα και στον εισαγγελέα ότι ο μοναδικός που έχει προκαλέσει, είναι ο κ. Πατέρας. Αυτός είναι που δηλώνει συνέχεια κατά της ομάδα μας και ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία, στα 20 χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα, κατατέθηκε και μηνυτήρια αναφορά για δημοσιεύματα, τα οποία θεωρώ πως είναι υποβολιμαία.

Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και στοχευμένη ενέργεια. Εγώ καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην απαντήσει στις προκλήσεις.

Να κερδίσουμε στο ντέρμπι και να σταθεί δίπλα στον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό".













Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι τρεις δημοσιογράφοι που δημοσιεύσαν στις εφημερίδες τους την επίμαχη ομιλία έχουν ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα.

Χωρίς Στολτίδη στο ντέρμπι


Οι φόβοι για τον Ιεροκλή Στολτίδη επιβεβαιώθηκαν. Ο "Ιέρο" νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον θώρακα, έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Αντίθετα, ευχάριστα όπως αναμενόταν ήταν τα νέα για τον Μαρέσκα που προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, ξεπέρασε το αιμάτωμα στο δεξί μηρό και θα βρίσκεται στην διάθεση του Ζίκο ο οποίος καλείται να καταστρώσει σχέδια δίχως πέντε σημαντικούς παίκτες.

Κι αν η απουσία των Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ και Λεντέσμα ήταν δεδομένη, δεν συνέβη και το ίδιο για τους Στολτίδη και Τοροσίδη.

Ο τελευταίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή και θα επιστρέψει σιγά σιγά στην ενεργό δράση, αφού όπως διαπιστώθηκε η αποθεραπεία του πάει μια χάρα.

Αυτό που "καίει" βέβαια άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι ο αγώνας με τον "αιώνιο" αντίπαλο και όχι τα επόμενα ματς.

Για το μεγάλο ντέρμπι λοιπόν ο Ζίκο επέλεξε τους εξής 19 παίκτες: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για την καθοριστική αναμέτρηση με το "τριφύλλι" ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση που θα γίνει στις 17:00. Από κει και πέρα τα ψέματα τελειώνουν...

Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το μεγάλο ντέρμπι























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ