CHAMPIONS LEAGUE

"Κόκκινος" εφιάλτης για Ρεάλ

"Κόκκινος" εφιάλτης για Ρεάλ
τζέραρντ

Η Λίβερπουλ πήρε προκρίση θριαμβεύοντας με 4-0 της Ρεάλ, η οποία αδικήθηκε από την διαιτησία (vds)

Οι Άγγλοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν και μόλις στο 4' έκαναν την πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο Τζέραρντ βρήκε από δεξιά τον Τόρες στην περιοχή και αυτός έκανε μια μαγική ενέργεια φέρνοντας με τακουνάκι την μπάλα μπροστά του, βρέθηκε έτσι τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, ο οποίος όμως απέκρουσε το πλασέ του.
Έντεκα λεπτά αργότερα ο Τόρες δεν έκανε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπατριώτη του ανοίγοντας το σκορ για τους "κόκκινους". Πάντως είχε πολύ εύκολο έργο αυτήν την φορά, καθώς είχε εξουδετερώσει τον Πέπε, αφού τον τράβηξε και τον πέταξε κάτω, έτσι εν συνεχεία ο Κάιτ από δεξιά τον τροδοφότησε και με τον Κασίγιας πλέον εκτός θέσης σκόραρε με προβολή σε κενό τέρμα.

Στο 22' με κεφαλιά ο Σκρτελ απείλησε, αλλά ο Κασίγιας μπλόκαρε. Ένα μόλις λεπτό αργότερα ο Τόρες "χόρεψε" από αριστερά τον Σέρχιο Ράμος έκανε το γύρισμα και ο Τζέραρντ έπιασε το σουτ στην κίνηση, για να αποκρούσει αυτήν την φορά ο γκολκίπερ της "βασίλισσας".

Στο 27' ο Μασεράνο επιχείρησε να κατεβάσει την μπάλα με το στήθος έπειτα από βαθιά μπαλιά και εν συνεχεία αυτή χτύπησε στον ώμο του Χάιντσε, αλλά ο διαιτητής έκρινε πως ο Αργεντινός χρησιμοποιήσε εσκεμένα το χέρι του, έτσι έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ρεάλ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον Κασίγιας στην αριστερή, κάνοντας το 2-0.

Αν οι παίκτες τις Ρεάλ είχαν κάποιες ελπίδες έπειτα από το πρώτο ημίχρονο, αυτές έσβησαν σίγουρα με την έναρξη του δευτέρου, καθώς στο 47' ο Τζέραρντ έκανε το 3-0.

Ο Μπάμπελ ταλαιπώρησε τον Σέρχιο Ράμος από αριστερά, έκανε την σέντρα και ο αρχηγός των γηπεδούχων πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με άπιαστο πλασέ στην κίνηση, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντοσένα με κοντινό πλασέ στο 88'.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Αρμπελόα, Σκρτελ, Κάραγκερ, Φάμπιο Αουρέλιο, Τσάμπι Αλόνσο (60' Λούκας), Μασεράνο, Τζέραρντ (73' Σπίρινγκ), Μπάμπελ, Κάιτ, Τόρες (84' Ντοσένα).
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Καναβάρο (64' Φαν Ντερ Φααρτ), Πέπε, Λασανά Ντιαρά, Γκάγκο (77' Γκούτι), Ρόμπεν (46' Μαρσέλο), Σνάιντερ, Ραούλ, Ιγκουαΐν.

Λίβερπουλ - Ρεάλ 4-0 (highlights)



Λίβερπουλ - Ρεάλ 4-0 (goals)



































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ