ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοκότοβιτς:"Για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"

Κοκότοβιτς:"Για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"
Κοκοτοβιτς

Παρά την δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Κοκότοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε ότι το γεγονός αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια της ομάδας του καθώς θα αντιμετωπίσει έναν αποφασισμένο αντίπαλο, ωστόσο ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα και θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις απουσίες που θα έχει και πάλι.
"Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή όταν έχασε μέσα στην έδρα του από τον Εργοτέλη δεν είναι υπέρ μας και είναι λογικό ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει τη νίκη.

Όμως εμείς δεν θα πάμε για να πετάξουμε λευκή πετσέτα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Φυσικά για μια ακόμα φορά θα παίξουμε με απουσίες όμως έχουμε πλέον συνηθίσει", τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως στάθηκε και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Ξάνθη, λέγοντας:

" Η ομάδα έδειξε εναντίον της Ξάνθης ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και το γεγονός αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό μέσα από αυτό το παιχνίδι".

Έτοιμος ο Ρόβας

Στον αγωνιστικό τομέα ο Βασίλης Ρόβας θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Η προπόνηση έγινε υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο του Περιστερίου ενώ θεαματική βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Αμαντού Σανόκο και δεν αποκλείεται να μπει αύριο στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Σανόκο έκανε θεραπεία το πρωί και έτρεξε το απόγευμα σε πιο δυνατούς ρυθμούς χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Τρέξιμο και θεραπεία ακολούθησε σήμερα ο Μερίνο ενώ Γελαδάρης και Αποστολόπουλος έκαναν θεραπεία.

Απολογήθηκε ο Ντόε

Στο μεταξύ ο Φράνσις Ντόε απολογήθηκε για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της περαμένης Παρασκευής που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί και από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη. Η διοίκηση της ομάδας θα ανακοινώσει την απόφαση της εντός των ημερών.


















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ