ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοκότοβιτς: "Για νίκη με Ηρακλή"

Κοκότοβιτς: "Για νίκη με Ηρακλή"
Κοκοτοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επεσήμανε οτι σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται η ομάδα του, επιδιώκει τη νίκη

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή στην 20η αγωνιστική και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δίνοντας το στίγμα του γι’ αυτό το παιχνίδι, επεσήμανε ότι η ομάδα του σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται έχει στόχο τη νίκη.
"Ο Ηρακλής διαθέτει καλή και σφικτή ομάδα. Το έδειξε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς όμως σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε κι εναντίον του Ηρακλή", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου παράλληλα υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι ο Ατρόμητος θα είναι και καλύτερος ."Είμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε καλή ψυχολογία. Το έχω πει και το τονίζω ξανά ότι ο Ατρόμητος από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται συνεχώς καλύτερος και θα παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα έχουμε δύο απουσίες(Κορακάκης, Γελαδάρης) που είναι σημαντικές όμως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να τους αναπληρώσουν επάξια και με επιτυχία».

Πρεμιέρα για Κριπιντήρη

Στο μεταξύ την πρώτη του προπόνηση έκανε την Πέμπτη(1/2), το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μιχάλης Κριπιντήρης τον οποίο παρουσίασε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σπύρος Σοφιανός.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που τέθηκε στη διάθεση του Κοκότοβιτς για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης επέλεξε το Νο25 στη φανέλα του. Στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου πήραν μέρος οι Λουτσιάνο, Ολιβέιρα, Λαζανάς και Μιχαηλίδης που εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων δεν μετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Σανόκο νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο από ένα παλιό τραύμα του και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Περιστέρι.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ