ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοκότοβιτς: "Ίδιος ο στόχος"

Κοκότοβιτς: "Ίδιος ο στόχος"
Κοκοτοβιτς

Αισιόδοξος ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ενόψει του αγώνα με το Αιγάλεω. Προπονήθηκαν Ολιβέιρα, Κορακάκης

"Μπορεί τον τελευταίο καιρό το Αιγάλεω να μην είναι η ομάδα που ξέρουμε ωστόσο δεν παύει να είναι Αιγάλεω κάτι που σημαίνει ότι είναι ένα πολύ καλό σύνολο που χρειάζεται προσοχή και ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε" είπε ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε: "Εμείς από την πλευρά μας έχουμε άριστη ψυχολογία μετά από τις δύο τελευταίες νίκες και πιστεύω ακράδαντα ότι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση των τριών βαθμών που είναι ο πρώτος στόχος μας αλλά και στόχος του Ατρόμητου σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που αποτελούν τον 12ο παίκτη μας θα την κατακτήσουμε".

Κανονικά Κορακάκης - Ολιβέιρα
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς όσον αφορά τους Γιώργο Κορακάκη και Μαρσέλο Ολιβέιρα οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου και φυσικά τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με το Αιγάλεω. Με αρκετή επιφύλαξη προπονήθηκε ο Αμαντού Σανόκο μετέχοντας ωστόσο στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Ρομπέρτο Μερίνο και Γιάννης Λαζανάς συνδύασαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι, στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 που θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Την ομάδα θα εκπροσωπήσει η managing director Κάτια Κοξένογλου.

* Ξεκίνησε σήμερα από το τμήμα διαχείρισης η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με το Αιγάλεω. Αύριο, Παρασκευή, η διάθεση θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 πάλι από τη διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ.

Κοντά στους μαθητές οι παίκτες
Κοντά στους μαθητές του Περιστερίου βρέθηκε και πάλι η ΠΑΕ Ατρόμητος προκειμένου να μοιράσει εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (15.00) με το Αιγάλεω στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Γιώργο Γεωργίου, Βασίλη Ρόβα, Αλέν Ραγκουέλ και την managing director Κατιά Κοξένογλου βρέθηκε νωρίς το πρωί στο 12ο γυμνάσιο της πόλης και εκεί την περίμενε πραγματικά μια απίστευτη υποδοχή.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου με ιαχές και συνθήματα αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές που δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και φυσικά τους μοίρασαν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα. Το Σάββατο εξάλλου ο Βασίλης Ρόβας και ο Φράνσις Ντόε θα περιμένουν από τις 12.30 μέχρι τις 14.00 τους φιλάθλους της ομάδας στη μπουτίκ για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ