ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοκότοβιτς στον πάγκο

Κοκότοβιτς στον πάγκο
Κοκότοβιτς

O Nτράγκαν Κοκότοβιτς θα είναι ο αντικατστάτης του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Στην συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και του Σέρβου προπονητή, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, επήλθε πλήρης συμφωνία για έξι μήνες με την προοπτική ανανέωσης", ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα μεταβεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, όπου και θα τον παρουσιάσει στους παίκτες ο Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος του παρέδωσε τον πλήρη φάκελο με τις εργομετρικές εξετάσεις των παικτών και την παρουσία τους στο πρωτάθλημα καθώς και όλα τα dvd των αγώνων της ομάδας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά το ερχόμενο Σάββατο, όταν οι παίκτες επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση έπειτα από το τριήμερο ρεπό λόγω γιορτών.

Βοηθός προπονητή παραμένει ο Σταύρος Ηλιόπουλος ο οποίος θα επιβλέψει και την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο ενώ μέσα στις επόμενες μέρες σε συνεργασία Κοκότοβιτς-Αγγελόπουλος θα προσληφθεί και νέος γυμναστής ύστερα από την αποχώρηση του Γιώργου Μαρτάκου.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς σημείωσε τα εξής:« Επιστρέφω με πολύ μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Ατρόμητου. Έφυγα από την ομάδα σαν φίλος και όταν μου έγινε η πρόταση από τον πρόεδρο για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω απολύτως τίποτα και όλη η Ελλάδα ξέρει τι άνθρωπος είναι, δεν την σκέφθηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο γιατί ξέρω που γυρίζω.

Ο Ατρόμητος είναι ένα ιστορικό σωματείο που αξίζει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να βρισκόμουν πολύ μακριά από την Ελλάδα, όμως ενημερωνόμουν καθημερινά μέσω του internet για την πορεία της και γνωρίζω σχεδόν τα πάντα».

Ο απερχόμενος προπονητής του Ατρόμητου Βασίλης Βούζας έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση:« Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σπανού και τη διοίκηση του Ατρόμητου που μου έδωσε στη δυνατότητα να καθοδηγήσω μια ομάδα με υψηλούς στόχους καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές της που μέσω αυτών απέδειξα εμπράκτως τις ικανότητες μου.

Επίσης ευχαριστώ τους FENTAGIN και τους αγνό φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου για την συμπαράστασή του. Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει σύντομα στη Σούπερ Λίγκα και η πορεία της να είναι γεμάτη επιτυχία. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά».













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ