ΠΑΟΚ

Κόλι: "Έρχομαι σε έναν σύλλογο που λειτουργεί ως οικογένεια, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας"

Κόλι: "Έρχομαι σε έναν σύλλογο που λειτουργεί ως οικογένεια, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας"
PRINT SCREEN

Ο Ομάρ Κόλι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως μεγάλο κίνητρο για αυτόν αποτελεί η στήριξη των φίλων της ομάδας.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι από το Σάββατο (31/8) ο Ομάρ Κόλι, ο οποίος παραχώρησε την Τρίτη (3/9) την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο 32χρονος αμυντικός μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στον Δικέφαλο του Βορρά ενώ δεσμεύτηκε πως θα κάνει ο,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Πρώτα από όλα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟΚ, σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, με την πολύ μεγάλη βάση οπαδών. Όλα έγιναν γρήγορα. Μίλησα με κάποιους πρώην πια παίκτες της ομάδας, τον Εκόνγκ, τον Μεϊτέ, τον Σαμάτα, οι οποίοι μου είπαν πολλά ωραία πράγματα για τον σύλλογο και κυρίως για τον τεράστιο αριθμό των φίλων της ομάδας, κάτι που συμβαίνει και στην Τουρκία.

Αυτό είναι για μένα μεγάλο κίνητρο, διότι το καλύτερο συναίσθημα είναι να έχεις την υποστήριξη των οπαδών σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Επίσης μίλησα με τον προπονητή, τον αντιπρόεδρο, τον διευθυντή, με διαβεβαίωσαν ότι θα είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ κι έτσι όλα έγιναν γρήγορα, δίχως να χρειαστεί πολύ για να αποφασίσω να έρθω.

Μιλώντας με όλους αυτούς τους ανθρώπους ένιωσα ότι έρχομαι σε έναν σύλλογο που λειτουργεί ως οικογένεια. Και όλα γίνονται πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου την οικογένεια σε ό,τι κι αν κάνεις. Συζήτησα λοιπόν με τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου κι αποφάσισα να έρθω, να βοηθήσω όσο μπορώ να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και σε συνδυασμό με την εμπειρία μου, εύχομαι να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Έχω λάβει πολλά μηνύματα στο Facebook, στο Instagram, αρκετά μάλιστα δεν έχω καν προλάβει να τα δω κι αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο, το να γνωρίζω δηλαδή ότι είμαι ευπρόσδεκτος. Ως ανταπόδοση θα κάνω ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, ώστε να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε με τόση μεγάλη στήριξη πιστεύω θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ τους πάντες. Θα παλέψω για κάθε ματς με ό,τι έχω και ελπίζω να πετύχουμε πολλά".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ