ΙΣΠΑΝΙΑ

"Κολλάει" του Ρονάλντο που ζητάει 260.000€ την εβδομάδα!

"Κολλάει" του Ρονάλντο που ζητάει 260.000€ την εβδομάδα!
Ρονάλντο

Τρελά λεφτά ζητάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ με αποτέλεσμα να κολλήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μπορεί να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δυο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο ισπανικός σύλλογος τα έχει βρει και με τον ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Ρονάλντο την τελευταία στιγμή αύξησε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα η αρχική πρόταση της "βασίλισσας" ήταν 240.000 ευρώ την εβδομάδα, συν ένα μερίδιο από τα κέρδη που θα βγάλει από την εκμετάλλευση της εικόνας του(φανέλες, διαφημίσεις κτλπ).

Την Τετάρτη ωστόσο ο μάνατζερ του 24χρονου Πορτογάλου αξίωσε περισσότερα χρήματα, και το 55% από τα κέρδη που θα βγάλει η Ρεάλ από τις διάφορες εμπορικές συμφωνίες που θα κάνει, λόγος για τον οποίο και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Ο Κακά που πρόσφατα συμφώνησε με την Ρεάλ, θα πάρει πολύ λιγότερα χρήματα από τον Ρονάλντο, κάτι που ίσως αποφέρει αναστάτωση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από έξι χρόνια, αν γίνει τελικά η μεταγραφή και σύμφωνα με τους ήδη υπάρχοντες όρους, ο Ρονάλντο θα έχει φτάσει να κερδίσει 750.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν έχουνε σκοπό σε καμία περίπτωση να αυξήσουν περισσότερο.











TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ