ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόλμαν: "Ικανοποιημένος από την ισοπαλία, να αλλάξουμε την προσωπικότητα της ομάδας"

Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες
Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες EUROKINISSI

Ο Κρις Κόλμαν δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου με νίκη, ωστόσο μιλώντας στη NOVA ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στα Γιάννενα, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αλλάξει προσωπικότητα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Κρις Κόλμαν στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, αφού είδε την ομάδα του να προηγείται στο σκορ στα 58 δευτερόλεπτα με τον Κουλούρη. Η χαρά των Περιστεριωτών ωστόσο, δεν διήρκεσε πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Περέα.

Ο Ουαλός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει προσωπικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

"Θυμάμαι το πάθος όλων για το ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που επέτρεψα στην Ελλάδα. Ήταν μια καλή εβδομάδα για τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη δουλειά που κάναμε. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν είχα κάτι περισσότερο να ζητήσω.

Είμαι ικανοποιημένος από τον έναν βαθμό. Πρέπει να αλλάξουμε την προσωπικότητα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε γρήγορα, αλλά αντιδράσαμε. Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι και κρατάμε τα καλά στοιχεία μας από το σημερινό παιχνίδι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ