ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κολομβιανή... γραβάτα στην "Μπιανκοσελέστε"

Κολομβιανή... γραβάτα στην "Μπιανκοσελέστε"
Κολομβία - Αργεντενή

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Αργεντινή έπεσε... θύμα της Κολομβιανής "μαφίας" και γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 2-1

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κατάφερε να προηγηθεί στο 36ο λεπτό, μέσα στο "Ελ Καμπίν" της Μπογκότα που βρίσκεται στα 2.600 μ. υψόμετρο. Πάντως η "Μπινκοσελέστε" μπήκε με νέυρα στον αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τέβες, μετά από κλοτσιά σε αντίπαλο.
Η Κολομβία εκμεταλλευόμενη την αριθμητική υπεροχή αλλά και το... υψόμετρο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 62' με εύστοχη εκτέλεση φάουλ ο Μπουστός έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Μορένο έγραψε το τελικό 2-1 και ανάγκασε την Αργεντινή στην πρώτη της ήττα.

Γκολ με το τσουβάλι...


Γκολ και θέαμα στο παιχνίδι της Βενεζουέλας με την Βολιβία του δικού μας Νάτσο Γκαρσία, που γνώρισε την ήττα με 5-3. Το φανταστικό του αγώνα που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η πρωτοπορία στο σκορ για την Βολιβία και τις τρεις φορές αλλά τελικά ηττήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μορένο στο 19ο λεπτό και ίσως αυτό να ήταν το λάθος τους. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Αρισμέντι, αλλά και πάλι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Άρτσε στο 27'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία μετά το γκολ του Αρισμέντι στο 40'. Η Βολιβία προσπάθησε για τη νίκη στην επανάληψη και κατάφερε να ξαναπροηγηθεί με τον Μορένο στο 77' αλλά η Βενεζουέλα ισοφάρισε στο 81'. Αυτό ήταν το τελικό χτύπημα για την Βολιβία που δεν άντεξε την τρίτη συνεχόμενη ισοφάριση.

Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Μαλντονάντο που με δύο γκολ στο 89' και το 90' αποτελείωσε τη ζαλισμένη Βολιβία και την έβγαλε... νοκ αουτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:


Τρίτη (20/11)


Βενεζουέλα-Βολιβία 5-3
Κολομβία-Αργεντινή 2-1




Τετάρτη (21/11)


Ισημερινός-Περού (23:30)
Βραζιλία-Ουρουγουάη (01:45)
Χιλή-Παραγουάη (03:30

)

Η Βαθμολόγια:



1) Αργεντινή 9
2) Κολομβία 8
3) Παραγουάη 7
4) Βενεζουέλα 6
5) Βραζιλία 5
6) Ουρουγουάη 4
7) Χιλή 4
8) Περού 2
9) Βολιβία 1
10) Ισημερινός 0


Δείτε τα γκολ:




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ