ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Κόλπο γκρόσο" με Κνέζεβιτς!

"Κόλπο γκρόσο" με Κνέζεβιτς!
Κνέζεβιτς-Γιουβέντους

Η Γιουβέντους απέκτησε για έναν χρόνο ως δανεικό από τη Λιβόρνο τον Ντάριο Κνέζεβιτς, αφήνοντας την Τορίνο στα... κρύα του λουτρού

Η συμφωνία της "βέκια σινιόρα" με την ομάδα της Τοσκάνης είναι για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο έναντι 1 εκ.ευρώ, με τους "μπιανκονέρι" να έχουν οψιόν αγοράς με κανονική μεταγραφή του 26χρονου Κροάτη αμυντικού με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ.ευρώ.
Η κίνηση πάντως αυτή έχει χωρίσει μία πόλη στα... δύο, με τον πρόεδρο της Τορίνο, Ουρμπάνο Καΐρο να δηλώνει πως έχει καταθέσει ήδη στη Λίγκα συμβόλαιο με την υπογραφή του παίκτη (!), γεγονός που έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά από την πλευρά της η διοίκηση της Γιουβέντους.

Ασυμφωνία Γιουβέντους-Τορίνο
"Δεν πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να πουληθεί δύο φορές. Αυτό είναι θέμα καλής πίστης", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Τορίνο, με τον αθλητικό διευθυντή της "Γιούβε", Αλέσιο Σέκο, να καταθέτει τη δική του εκδοχή.

"Δέκα ημέρες πριν συμφώνησα προφορικά με τον πρόεδρο της Λιβόρνο Σπινέλι, ο παίκτης δεν έχει υπογράψει κανένα άλλο συμβόλαιο πέρα από το δικό μας, από νομικής πλευράς οποιαδήποτε άλλη συμφωνία είναι άκυρη.

Η Γιούβε θα καταθέσει το συμβόλαιό του σήμερα ή την Τρίτη. Είμαστε ήρεμοι γιατί έχουμε τις τρεις υπογραφές: αυτή του Κνέζεβιτς, αυτή της Λιβόρνο και τη δική μας. Τώρα είμαστε εντάξει στην άμυνα, με την έλευση ενός μέσου θα ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές μας".




Θέση για το θέμα αυτό πήρε και ο Άλντο Σπινέλι, ο οποίος υποστήριξε πως ο παίκτης ανήκει πλέον στη Γιουβέντους παρά τις φωνές... διαμαρτυρίας της συμπολίτισσάς της.

"Η Τορίνο ήθελε πολύ να αποκτήσει τον παίκτη. Ο Καίρο τον ήθελε αλλά στα συμβόλαια το σημαντικότερο πράγμα είναι η υπογραφή του παίκτη, ο οποίος όμως συμφώνησε με τη Γιουβέντους", είπε χαρακτηριστικά.

Όνειρο να παίξω με Ντελ Πιέρο-Τρεζεγκέ
Από την πλευρά του, η "πέτρα του σκανδάλου", Ντάριο Κνέζεβιτς, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του το απόγευμα της Τρίτης (30/6) πως η μόνη ομάδα στην οποία ήθελε να αγωνιστεί είναι η Γιουβέντους.

"Από τότε που ήμουν παιδί, ήθελα να παίξω σε μία καλή ομάδα. Επέλεξα τη Γιουβέντους και νομίζω ότι έπραξα σωστά. Σέβομαι την Τορίνο αλλά επέλεξα να αγωνιστώ στη Γιουβέντους και δεν είχα ποτέ αμφιβολίες.

Δεν φοβάμαι τον συναγωνισμό και μπορώ να τα πάω καλά εδώ. Το είδωλό μου είναι ο Ρόμπερτ Κόβατς και είναι όνειρο για μένα να παίζω δίπλα στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τον Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Πέρυσι η Γιουβέντους πέτυχε οκτώ γκολ εναντίον μας σε δύο ματς, δεν ήταν μία καλή χρονιά για τη Λιβόρνο",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κροάτης αμυντικός.

Να σημειωθεί ότι ο Κνέζεβιτς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ρικάρντο Αγκρίκολα, να δηλώνει πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει για 30-35 ημέρες εκτός γηπέδων (είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του Euro 2008), και στο τέλος Ιούλη θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του.















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ