ΗΡΑΚΛΗΣ

Κομβολίδης για 5 χρόνια

Κομβολίδης για 5 χρόνια
Κομβολιδης

Ο Άγγελος Κομβολίδης συμφώνησε με τον Ηρακλή και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας

Ο Κομβολίδης που αναμένεται αύριο στην Πορταριά του Πηλίου ώστε να τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή πλέον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis δήλωσε: " Ετοιμάζουμε κάποιες λεπτομέρειες και από αύριο θα προπονηθώ με την ομάδα. Έχω παίξει και στη Γερμανία, εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα το ποδόσφαιρο και μετά με πήρε η ΑΕΚ και θα υπογράψω για 5 χρόνια συμβόλαιο στον Ηρακλή κάτι που είναι μεγάλη τιμή για μένα".

Όσο για την παρουσία του στον Ηρακλή ο Κομβολίδης δεν έκρυψε πως: " Έχω βάλει ένα στοίχημα δικό μου και θα καταφέρω αυτά που θέλω. Με πολύ δουλειά θα γίνουν όλα", ενώ αναφερόμενος στην διοίκηση της ΠΑΕ είπε πως: " Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε, θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους".

Αρναούτογλου: "Χαρούμενες στιγμές με Ρέμο"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον Ηρακλή και τη νέα προσπάθεια που γίνεται από τον Αντώνη Ρέμο στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, γνωστός για τα «κυανόλευκα» αισθήματά του τόνισε αρχικά πως: "Χαίρομαι πάρα πολύ για τη λογική που λέμε... χαμηλά την μπάλα" και συνέχισε: " Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο Αντώνης ούτε δηλώσεις υπερβολικές κάνει, ούτε πολύ υψηλούς στόχους θέτει. Είναι προσγειωμένος και δεν τάζει ότι θα κατακτήσει το διάστημα".

Όσο για το τι του είπε ο ίδιος; "Του είπα ότι είμαστε όλοι δίπλα του. Ο Αντώνης ούτε χρήματα πολλά έχει να βάλει στην ομάδα, αλλά ούτε ανέλαβε για να πάρει. Ας ξεκινήσουμε νορμάλ, να παίζουμε ωραία μπάλα και να ευχαριστιόμαστε.

Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός εκπρόσωπος του Ηρακλή, με τις συναυλίες που κάνει σε όλη την Ελλάδα. Είναι στιγμές χαρούμενες αυτές που ζει ο Ηρακλής και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι φέτος θα έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, από κάθε άλλη φορά. Θα προσπαθήσω και θέλω να είμαι κι εγώ κοντά φέτος στην ομάδα".

Η συνάντηση για το Καυτανζόγλειο

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της τριμελούς αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ηρακλής, αποτελούμενης από τους κ.κ. Νίκο Χαϊτογλου, Δημο Πολύκαρπο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και εκπρόσωπό του στην ΠΑΕ, Νίκο Παναγόπουλο με την πλευρά της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Μήλιο, Χατζή και Ποντίκη.

Η για τα κοινού ενδιαφέροντος θέματα συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τους ιθύνοντες της Επιτροπής να επιδεικνύουν διάθεση συνεργασίας και να δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στη νέα διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι ομαλής συνεργασίας για τη νέα περίοδο και αναβάθμισης των υπηρεσιών, που προσφέρει το Καυτανζόγλειο στον κόσμο του Ηρακλή, ενώ συμφωνήθηκε να συζητηθεί τις επόμενες μέρες η δημιουργία πλάνου διευθέτησης της οφειλής της ΠΑΕ προς την Επιτροπή του Σταδίου.















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ