ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Κονσεϊσάο: "Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου"

Portugal's Francisco Conceicao, left, celebrates his side's second goal during a Group F match between Portugal and Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Sunday Alamba)
Portugal's Francisco Conceicao, left, celebrates his side's second goal during a Group F match between Portugal and Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Sunday Alamba) @2024 SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φρανσίσκο, χάρισε στην Πορτογαλία την πρώτη νίκη της στο Euro 2024 με χρυσό γκολ στο 90+2' κόντρα στην Τσεχία και στις πρώτες του δηλώσεις θέλησε να αφιερώσει την επιτυχία των Ιβήρων στην οικογένειά του.

Η Πορτογαλία στριμώχτηκε στα σχοινιά στη πρεμιέρα της στο Euro 2024 όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Τσεχία, με το γκολ του Πρόβοντ στο 62', ωστόσο όχι μόνο μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 69' με αυτογκόλ του Χράνατς αλλά στο φινάλε πανηγύρισε μία τεράστια νίκη.

Πρωταγωνιστής ήταν ένας αναπάντεχος ήρωας, ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φρανσίσκο, που ήταν μία από τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο 90ο λεπτό, με τον 21χρονο εξτρέμ της Πόρτο να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 90+2' και να υπογράφει το 2-1 και το επιτυχημένο ντεμπούτο της χώρας του.

"Είδα ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη που είχαμε ανάγκη για να αρχίσουμε καλά στο Euro και αυτό έκανα.

Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα και ευτυχώς το έκανα. Ήξερα ότι θα μπορούσε να έρθει η στιγμή μου. Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και είναι αυτό που θα συνεχίσω να κάνω", δήλωσε αρχικά ο Κονσεϊσάο, που πνίγηκε στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φινάλε, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι τεράστια η χαρά, το να εκπροσωπώ τη χώρα μου παίζοντας για το λαό μας. Ήθελα να βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο. Ο πατέρας μου, η μητέρας μου, τα αδέρφια μου, η κοπέλα μου, πάρα πολλά άτομα έχουν έρθει εδώ: αυτή η νίκη είναι για εκείνους".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ