ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το Α"

Κωνσταντινίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το Α"
Κωνσταντινίδης

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 επί της SKODA Ξάνθη

"Ήταν ένα δύσκολο τρίποντο", παραδέχτηκε ο "σβούρας" και αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι είπε: "Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο μετά από ένα μήνα αποχής, το θέμα είναι ότι υπήρχε διάθεση και θέληση στην ομάδα να πάρουμε το ματς και τα καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι η Ξάνθη ήταν καλύτερη. Ήταν μεγάλο το κενό των 30 ημερών για να έχεις καλό ρυθμό. Είχε δύο δοκάρια η Ξάνθη, αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρίες πιο μπροστά, για να τελειώσουμε το παιχνίδι".



Για τη συνέχεια και την επίτευξη της εξόδου στο Κύπελλο UEFA ο Κωνσταντινίδης δήλωσε: "Στόχος πλέον είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Καλό για την ομάδα είναι να βγει τέταρτη. Η ουσία είναι η Ευρώπη, η εμπειρία εκεί και τα οικονομικά οφέλη για την ομάδα".

Σε εκείνο το σημείο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θυμήθηκε το περασμένο δύσκολο καλοκαίρι και το τι συνέβη σε αυτό αλλά και τι ακολούθησε από το ξεκίνημα της χρονιάς τονίζοντας πως: "Το καλοκαίρι υπήρχε μια τεράστια αβεβαιότητα για το αν θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Μετά υπήρχε αβεβαιότητα ποιοι παίκτες θα είναι στην ομάδα. Μετά υπήρξε αλλαγή προπονητή, μετά ήρθε η αλλαγή διοίκησης, αλλάξαμε ξανά προπονητή. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα περιορίστηκαν, αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν. Δεν μπορείς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις έτσι από την ομάδα".



Όσο για την παρουσία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος είπε: "Πιθανόν μια δικαιολογημένη απαίτηση να ήταν η πορεία στο κύπελλο, να 'μασταν εμείς στη θέση του Παναθηναϊκού και να παίζαμε την Τετάρτη στα ημιτελικά με την Ξάνθη".



Αναφερόμενος στο τι φταίει στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης τόνισε: "Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές, δε σημαίνει ότι αν πάρεις πολλούς και ποιοτικούς παίκτες θα πάρεις το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή λείπουν άλλα βασικά πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα κάνουμε προπονήσεις στην Τούμπα, χαλώντας το χορτάρι. Η προπόνηση είναι το Α και ο ΠΑΟΚ δεν το έχει.

Η συγκέντρωση και η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή παίζει σημαίνοντα ρόλο και στη συνολική απόδοση. Όταν έχεις τόσα προβλήματα, δεν μπορείς να μιλάς για τόσο μεγάλους στόχους. Επειδή κέρδισες τον Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χάσεις από τον Ατρόμητο. Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα θα παίξει τελικά στο UEFA.

Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Με τα προβλήματα κάνεις υπομονή και ελπίζεις ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση. Στο όνομα του ΠΑΟΚ υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τόσα χρόνια, από εποχής Μπατατούδη, να υπάρχουν τόσα οικονομικά προβλήματα και η ομάδα να κλονίζεται".







Τέλος όσον αφορά τον ίδιο και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ο "σβούρας" είπε: "Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και δε θέλω να φύγω. Δε σκοπεύω να φύγω, έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης. Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε ο Παντελής θα είναι το τελευταίο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ