ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Υπάρχει βάθος"

Κωνσταντινίδης: "Υπάρχει βάθος"
κωνσταντίνιδης

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την Σαββατιάτικη νίκη επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας.

"Μας βοήθησε σημαντικά η παρουσία των Βρύζα και Λάκη, που ήρθαν από τον πάγκο, αφού από αυτούς προήλθε το γκολ της νίκης. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει βάθος πάγκου", τόνισε αρχικά ο Κωνσταντινίδης.

Αναφορικά με την συνέχεια στο πρωτάθλημα ο "σβούρας" δήλωσε: "Θέλουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σημασία όμως έχει πάνω απ΄ όλα να μπορεί η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα. Το ότι κερδίσαμε δυο παιχνίδια στο τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό σημαίνει ότι προσπαθούμε. Ότι το κυνηγάμε και ότι το πιστεύουμε. Αυτό είναι θετικό για την ομάδα.Πιστεύω ότι και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήμασταν καλοί. Επομένως, η ομάδα αυτή μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο", δήλωσε ο αρχηγός του "Δικεφάλου".

Στα αγωνιστικά ο Φερνάντο Σάντος από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το τριήμερο ρεπό του Πορτογάλου τεχνικού με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων με τον Ίλιεφ να είχε πάρει άδεια από το Σάββατο για να μεταβεί στην πατρίδα του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (30/12) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα αρχίσει το απόγευμα της Τετάρτης (26/12) όταν και θα διαπιστωθεί η κατάσταση των τραυματιών. Ο Σνάουτσνερ καταβάλλει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι Γεωργιάδης και Σάλμον που θα εκτίσουν τις ποινές τους για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχουν αντικρίσει. Αντίθετα θα επιστρέψει από την τιμωρία ο Μπαλάφας.

Όσο για τον Φερνάντο Σάντος; Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες το πρωί στην πατρίδα του ώστε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του. Στην παρουσία του εκεί θα αναζητήσει και παίκτες από την πορτογαλική αγορά, την οποία όπως είναι επόμενο γνωρίζει πολύ καλά, στα πλαίσια της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Σάντος που έχει πάρει την έγκριση του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, θεωρεί ότι στο ρόστερ του χρειάζονται τουλάχιστον 1-2 προσθήκες. Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να κάνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της κάποιες οικονομικές θυσίες για να γίνουν ορισμένες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθούν μία σειρά διακανονισμών για παλαιότερες οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό μετά τα Χριστούγεννα θα γίνει συνάντηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη για να διακανονισθεί ο τρόπος αποπληρωμής του ενώ ο Ηλίας Βιολίδης ήρθε σε προφορικές συμφωνίες διακανονισμών με τους κ.κ. Αδραχτά και Τοπαλούδη. Με τον τρόπο αυτό δεν θα προχωρήσουν σε αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ