ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά σε deal με τον Μάρκο Ρόις οι Λος Άντζελες Γκάλαξι

Dortmund's Marco Reus celebrates after he scored his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Augsburg, in Dortmund, Saturday, May 4, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Marco Reus celebrates after he scored his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Augsburg, in Dortmund, Saturday, May 4, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Μάρκο Ρόις αποχαιρέτησε την Ντόρτμουντ στο φινάλε της περασμένης σεζόν μετά από 12 χρόνια προσφοράς σε εκείνη, με τον 35χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό να είναι πλέον κοντά στο μετακομίσει στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Το όνομα του Μάρκο Ρόις είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ντόρτμουντ καθώς είναι η ομάδα που τον έκανε δικό της το 2012 από την Γκλάντμπαχ και έζησε μαζί του έντονες στιγμές για μία ντουζίνα χρόνια, με τον ίδιο να έχει απολογισμό 120 γκολ σε 294 ματς Bundesliga με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες ο 35χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά, ωστόσο το συγκεκριμένο status είναι κοντά στο να αλλάξει, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως οι Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι κοντά στην απόκτησή του.

"Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετούνται και οι Γκάλαξι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Ο Ρόις είναι έτοιμος να μετακινηθεί στο MLS", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιταλός μεταγραφολόγος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ