ΠΑΟΚ

Κοντά σε επενδυτή

Κοντά σε επενδυτή
Ορφανός-Κούδας

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι γνωρίζει το όνομα του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Ορφανός έριξε μία "βόμβα" στη χτεσινοβραδινή εκπομπή της TV 100, το "Αθλόραμα της Δευτέρας", όπου βρέθηκε προσκεκλημένος μαζί με τα μέλη της επερχόμενης διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ευθύμη Γαβριηλίδη και τον Κούλη Αποστολίδη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε ότι την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα ένας επιχειρηματίας, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να πάρει τις τύχες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

" Είμαι δεσμευμένος να μην πω το όνομα, όμως δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω πως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βρέθηκε στην Τούμπα ένας επιχειρηματίας ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να πάρει τον ΠΑΟΚ!", τόνισε ο Κώστας Ορφανός .

Eπισήμανε ότι από όσο γνωρίζει στο παιχνίδι που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθεί ένας άλλος επιχειρηματίας που επίσης ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Όταν ρωτήθηκε για το αν με αυτά που λέει δημιουργεί προσδοκίες, ο Κώστας Ορφανός εξήγησε ότι: " Μεγάλοι επιχειρηματίες βλέποντας ότι κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ είναι ήδη πιο ζεστοί να προχωρήσουν στην ενασχόλησή τους με την ομάδα. Γι' αυτό και θέλουν να έρθουν στην Τούμπα για να πάρουν μία γεύση από την ατμόσφαιρα και τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών, ώστε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία σχετικά με τη δυναμική της ομάδας"

.

Τα εισιτήρια με Ατρόμητο


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ