ΑΡΗΣ

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιάκομπ

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιάκομπ
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορας Γιάκομπ αναμένεται μετά τον Ηρακλή να συνεχίσει την καριέρα του στον συμπολίτη Άρη, με τους "κίτρινους" να πλησιάζουν σε συμφωνία με τον Ρουμάνο επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι των "κιτρίνων" βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο και το πιθανότερο σενάριο στην παρούσα φάση είναι να κλεισει το deal με την υπογραφή συμβολαίου από πλευράς Γιάκομπ διάρκειας ενός ή δύο χρόνων.

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό, μέλη της διοίκησης του Άρη αναμένεται να έχουν κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Γιάκομπ μέσα στις προσεχείς ημέρες ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τσιώλης είναι απόλυτα ενήμερος για τις κινήσεις της ΠΑΕ, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να μετακομίσει στο "Βικελίδης" ο Άρης, διαβεβαιώντας τους διοικούντες ότι θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να "κουμαντάρει" τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Γιάκομπ, τον οποίο ο φίλαθλος κόσμος "γνώρισε" αρκετές φορές μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ηρακλή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ