PREMIER LEAGUE

Κοντά σε Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Κοντά σε Τότεναμ ο Ποτσετίνο
© GETTY IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο εκλεκτός του Ντάνιελ Λέβι και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αναλάβει τα ηνία της Τότεναμ. Δυσοίωνο το μέλλον του Φράνκο Μπαλντίνι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τότεναμ, αλλά τα ονόματα που είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολλά επί της ουσίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μετά το ναυάγιο με τον Λουίς φαν Χάαλ φαινόταν δεδομένο πως πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Το αγκάθι στην περίπτωση του Αργεντινού ήταν η Σαουθάμπτον με την οποία έχει συμβόλαιο. Ωστόσο, η τελευταία δεν κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει. Οι "Άγιοι" ήθελαν ο 42χρονος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γιατί δεν πήρε ποτέ τις εγγυήσεις που θα ήθελε. Συν τοις άλλοις το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει από τα μέσα της σεζόν, όταν αποχώρησε ο Νικόλα Κορτέζε, τέως πρόεδρος της ομάδας.

Οι άνθρωποι που κάνουν τις διαπραγματεύσεις από την πλευρά της Τότεναμ αναφέρουν πως τα πάντα βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και αισιοδοξούν πως η συμφωνία μπορεί να έχει ολοκληρωθεί κι εντός της εβδομάδας. Προσφέρουν στον Ποτσετίνο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3 εκ. λιρών, ενώ άλλα 2 εκ. λίρες θα δοθούν στη Σαουθάμπτον ως αποζημίωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη "Guardian" εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις και με τον Φράνκο Μπαλντίνι, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον καταστροφικό μεταγραφικό σχεδιασμό της σεζόν που μας πέρασε.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ